Hocam VRAM sıkıştırma konusu;
![]()
NVIDIA Neural Texture Compression offers 4 times higher resolution than standard compression with 30% less memory - VideoCardz.com
NVIDIA’s Neural Texture Compression for material texture compression NVIDIA researchers have developed a novel compression algorithm for material textures. In a paper titled “Random-Access Neural Compression of Material Textures”, NVIDIA presents a new algorithm for texture compression. The work...videocardz.com
İnanın bu konuda bir bilgi göremedim ama sadece 5000 serisi (bu bir teoridir) ile gelme olasılığı bile olabilir. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.![]()
NVIDIA'nın Yeni Sıkıştırma Çözümü: %30 Düşük Bellekle 4 Kat Yüksek Çözünürlük
NVIDIA'nın yazılım ekipleri yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Araştırmacılar şimdi de nesne dokuları için yeni bir sıkıştırma algoritmasıwww.technopat.net
Ekleme;
Random-Access Neural Compression of Material Textures | Research
The continuous advancement of photorealism in rendering is accompanied by a growth in texture data and, consequently, increasing storage and memory demands. To address this issue, we propose a novel neural compression technique specifically designed for material textures. We unlock two more...research.nvidia.com
Burada ki makale de NVIDIA'nın VRAM'leri neden az (mecburiyet diyebiliriz) kullandığını anlatıyor.
![]()
A Deeper Look At VRAM On GeForce RTX 40 Series Graphics Cards
What is VRAM? How much do I need? Does bus width matter? These questions and more are answered in our new explainer article.www.nvidia.com
Ben orada FSR 3 ve DLSS 3 arasında ki farka dikkat çektim. Kullanılma ya da kullanılmama konusunda bir şey demedim.
Makaleler için teşekkür ederim.
Önce NVIDIA'nın batması lazım ya da AMD'nin "nirvanaya" ulaşması lazım. Kısacası şu an mümkün görünmüyor.
Şu an haklısın ama olasılıklar üzerinde konuşuyoruz yani 10 sene içinde AMD'nin yapacağı atılımlar her şeyi değiştirebilir.
Son düzenleyen: Moderatör: