Çözüldü RX 7600 XT 16 GB ekran kartının FurMark test sonucu nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AshDex

Çalışkan
Yer
Türkiye
Elimde RX 7600 XT 16 GB VRAM ekran kartı var 3 fanli, 7 aylık.

FurMark sıcaklıkları nasildir?

GPU Temp ve hotspot aralarında fazla fark var, ama sınır da değil. Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam?

Gigabyte... Şaşırmadım, değerler iyi hocam. Bakıma ihtiyacı yok şu anlık.

Çözüm
Kart yeni, bakıma ihtiyacı yok şu an. Merak ettiğim kısım, termal ped sorunu var mı? Kartı inceleyin derim.

Kart yeni, bakıma ihtiyacı yok şu an. Merak ettiğim kısım, termal ped sorunu var mı? Kartı inceleyin derim.

Kartı sıfır aldım icini alamam garanti devre dışı kalir büyük ihtimalle termal ped ve macun bekledigi için depoda iletkenligini yitirmiş.

Yok hocam içini açmanıza gerek yok, dışarıdan bakabilirsin. Gigabyte ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama çoğu modellerinde termal ped sorunu var. Termal ped sorunu olduğu için hotspot değerleri yüksek çıkabiliyor. Mesela VRAM sıcaklığı sınırda. Dikkat edin derim. Sorunu termal ped değiştirerek çözüyorlar.

Şimdi baktım da 5 aylikmis 19 ay içini acmadan kullanmam gerek şimdi teknik servise vereceğim 1 ay bekletip kart normal diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…