Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gigabyte... Şaşırmadım, değerler iyi hocam. Bakıma ihtiyacı yok şu anlık.
GPU temp ve hotspot aralarında fazla fark var ama sınır da değil. Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam?
Gigabyte... Şaşırmadım, değerler iyi hocam. Bakıma ihtiyacı yok şu anlık.
Garantisi var diye ellemek istemedim teknik servise mesaj yazdim değerler normal diyor garanti olmasa kendim bakim yapacağım ama.
Kart yeni, bakıma ihtiyacı yok şu an. Merak ettiğim kısım, termal ped sorunu var mı? Kartı inceleyin derim.
Kartı sıfır aldım icini alamam garanti devre dışı kalir büyük ihtimalle termal ped ve macun bekledigi için depoda iletkenligini yitirmiş.
Xbox 360E
Üstün
Yok hocam içini açmanıza gerek yok, dışarıdan bakabilirsin. Gigabyte ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama çoğu modellerinde termal ped sorunu var. Termal ped sorunu olduğu için hotspot değerleri yüksek çıkabiliyor. Mesela VRAM sıcaklığı sınırda. Dikkat edin derim. Sorunu termal ped değiştirerek çözüyorlar.
Yok hocam içini açmanıza gerek yok, dışarıdan bakabilirsin. Gigabyte ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama çoğu modellerinde termal ped sorunu var. Termal ped sorunu olduğu için hotspot değerleri yüksek çıkabiliyor. Mesela VRAM sıcaklığı sınırda. Dikkat edin derim. Sorunu termal ped değiştirerek çözüyorlar.
Şimdi baktım da 5 aylikmis 19 ay içini acmadan kullanmam gerek şimdi teknik servise vereceğim 1 ay bekletip kart normal diyecekler.