Yeni çıkacakmış. Ve RX 7700XT'ye göre ucuz olacak sanırım. Sizce nasıl?
Detaylar
Kim cevapladı?RX 6750'nin yerine geliyor. Bu model pek tutulmadı. Tek tük satıldı. Genelde hazır sistemlerde görüyordum. RX 7650'de aynı kaderi paylaşır diye düşünüyorum.
Bigby Wolf
Başarılı
Steam'in top 10 listesine girmeyecek bir kart geliyor demek ki. 
Yani en güzeli RX 7700XT almak diyorsunuz?RX 6750'nin yerine geliyor. Bu model pek tutulmadı. Tek tük satıldı. Genelde hazır sistemlerde görüyordum. RX 7650'de aynı kaderi paylaşır diye düşünüyorum.
Smmmhunter
Üstün
4060 rakibi gibi geliyor galiba. Bundan dolayı biraz daha iyi olabilir. Düşük fiyatlarda fazla alternatif iyi olabilir.
En azından 7900GRE gibi 4070S'in gölgesinde o kadar kalmaz diye düşünüyorum.
En azından 7900GRE gibi 4070S'in gölgesinde o kadar kalmaz diye düşünüyorum.
Uzun süre 6700XT kullanmış biri olarak AMD kartlara sıcak bakmıyorum ve önermiyorum. Kendi tercihim bu yönde.
N3F3S
Uzman
Türkiye'de bence 7700 XT ile arasında fiyat farkı olacağını düşünüyorum.
Ben öyle Ray Tracing falan kullanmayacağım. Sırf ondan Nvidia için fark ödemek fazla.Uzun süre 6700XT kullanmış biri olarak AMD kartlara sıcak bakmıyorum ve önermiyorum. Kendi tercihim bu yönde.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben öyle Ray Tracing falan kullanmayacağım. Sırf ondan NVIDIA için fark ödemek fazla.
Sadece Ray Tracing için para ödemiyorsun yayıncılık yapay zeka için de para ödüyorsun. RDR2 oyunarken 7900XTX'da bile 1080p 60 FPS akıcı bir şekilde yayın açamazsın.
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi