RX 7700 XT ekran kartında stutter drop sorunu

cakiiiiiii3

Uzman
Bu ekran kartında stutter sorunu yaşıyorum. Her oyunda, GTA: SA'dan Minecraft, FiveM, Roblox aklınıza gelebilecek her şeyde. Sorunu nasıl çözebilirim?

Hiçbir tecrübe sahibi olmadan sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak ekran kartı tavsiye ediyorlar. Sonra da siz böyle sorun yaşadığınız zaman kesinlikle ama kesinlikle ortada yoklar.

Yaptıkları tek şey karşılaştırma videosu izleyip tavsiye vermek. Evet Kanzi hangi kartın kas gücü ve VRAM miktarı daha çoksa o kartı al. İyi linçlenmiştim 9070 XT yerine 5070 önerdiğimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıkları tek şey karşılaştırma videosu izleyip tavsiye vermek. Evet Kanzi hangi kartın kas gücü ve VRAM miktarı daha çoksa o kartı al. İyi linçlenmiştim. 9070 XT yerine 5070 önerdiğimde.
Seni de mi linçlediler? Birebir aynısı başıma geldi Ve linçleyenler sorun yaşayan AMD kullanıcılarını iplemiyor

Hiçbir tecrübe sahibi olmadan sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak ekran kartı tavsiye ediyorlar. Sonra da siz böyle sorun yaşadığınız zaman kesinlikle ama kesinlikle ortada yoklar.
Evet cidden böyleymiş artık bana da tecrübe oldu almam bir daha. Yok yani kartta sorun var desem neden bazı oyunlarda olmuyor? DX11 oyunlarda oluyor genelde internette baktığımda göre ise 7000 serisi DX11 oyunlarda yaşıyor sorunu tek çare NVIDIA yasayanlarda öyle çözmüş.

Seni de mi linçlediler? Birebir aynısı başıma geldi ve linçleyenler sorun yaşayan AMD kullanıcılarını iplemiyor
Hocam benim mesajlara bakın isterseniz sırf stutter yiyorum diye 5-6 kişi sadece dislike atti bana adama bakıyorum adam 1650 Ti kullanıyor

Bana kartı öneren adam hiç kullanmamis kartı veya diyor ki ben RX580 kullandım ben RX5700 ben RX6600 kullanıyorum ya arkadaş ben sana onları mı soruyorum? Benim kartım 7700XT, ne anlatıyorsun bana sen? Ayrıyeten bu konuyu gören arkadaşım sana tecrubelerimi yazayım istersen.

En son sürücüleri indirdigimde ekranda bozuk görüntüler çıkmaya başladı. Stutter zaten bayağı bayağı. YouTube veya Google'da mouse ile aşağıya kaydirdiginda takılma oluyor. GTA 5 FiveM hikaye sizin için oynayamazsiniz o derece bir takılma. AMD Adrenalin bazen açılıyor bazen kapanıyor. Edit mi yapacaksın onda da Micro takılma oluyor. Sorunlar böyle boşuna demiyorlarmis ucuz mala kaçmayın diye alın NVIDIA.

Benim bir sorum ise şu Galax 4060 Ti 8 GB nasildir? Eğer karta sahip olan varsa Valorant CS gibi oyunlarda ortalama ne kadar verir? Artık internetteki test videolarina bile guvenmiyorum.

4060 Ti 8 GB alacağına düz 5060 al. Aynı VRAM, aynı kas gücü, 5060 daha yeni teknoloji.

5060'a kötü demişler nedense anlamadım
@Recep Baltaş sence 5060 8 GB alınır mı?
Oynadigim oyunlar AAA değil. FiveM, Valorant, Minecraft, CS2 gibi oyunlarda oynayacağım. Arkada DC bir de ekran kayediticisi açık olacak.

Valorant CS2 FiveM gibi oyunlar testlere baktığımda Max 5 6 VRAM yiyor bu oyunlar. Palit olanı 14K gayet de ucuz. Ekran kartını iade edip üstüne bana para bile kalıyor. Tabii 5060 Ti 8 GB modelinede bakabilirim ama 16 GB pahalı hocam. Eğer aralarında uçurum fark yoksa 5060 tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…