cakiiiiiii3
Uzman
Bu ekran kartında stutter sorunu yaşıyorum. Her oyunda, GTA: SA'dan Minecraft, FiveM, Roblox aklınıza gelebilecek her şeyde. Sorunu nasıl çözebilirim?
Hiçbir tecrübe sahibi olmadan sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak ekran kartı tavsiye ediyorlar. Sonra da siz böyle sorun yaşadığınız zaman kesinlikle ama kesinlikle ortada yoklar.
Seni de mi linçlediler? Birebir aynısı başıma geldiYaptıkları tek şey karşılaştırma videosu izleyip tavsiye vermek. Evet Kanzi hangi kartın kas gücü ve VRAM miktarı daha çoksa o kartı al. İyi linçlenmiştim. 9070 XT yerine 5070 önerdiğimde.
Evet cidden böyleymiş artık bana da tecrübe oldu almam bir daha. Yok yani kartta sorun var desem neden bazı oyunlarda olmuyor? DX11 oyunlarda oluyor genelde internette baktığımda göre ise 7000 serisi DX11 oyunlarda yaşıyor sorunu tek çare NVIDIA yasayanlarda öyle çözmüş.Hiçbir tecrübe sahibi olmadan sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak ekran kartı tavsiye ediyorlar. Sonra da siz böyle sorun yaşadığınız zaman kesinlikle ama kesinlikle ortada yoklar.
Hocam benim mesajlara bakın isterseniz sırf stutter yiyorum diye 5-6 kişi sadece dislike atti bana adama bakıyorum adam 1650 Ti kullanıyorSeni de mi linçlediler? Birebir aynısı başıma geldive linçleyenler sorun yaşayan AMD kullanıcılarını iplemiyor
![]()
@cakiiiiiii3, Eğer sendeki işlemci ve test videosundaki işlemci farklıysa elbet farklı değerler çıkarabilir. Bütçen ne ona göre tavsiye verelim. Bu arada DX 11 oyunlarda @Geraltın kılıcı da aynı sorunları yaşıyordu gelirse anlatsın.
Bütçe maksimum 19 20k olur. Ekran kartı tek, işlemcim Ryzen 5 7500F 6 Core.
@Geraltın kılıcı sen DX11 oyunlardaki sorunu ne yaptın?
NVIDIA tek çare. Bu arada Linux kurduğum zaman DXVK kullanıldığı için sorun yaşamadım.Bütçe maksimum 19 20k olur. ekran kartı tek, işlemcim Ryzen 5 7500F 6 Core.
@Geraltın kılıcı sen DX11 oyunlardaki sorunu ne yaptın?
Asiyor butcemi yani indirime girerse alirim ama 4060 Ti 8 GB iyi olmaz mı? AAA oyunlar oynamayirum.
4060 Ti 8 GB alacağına düz 5060 al. Aynı VRAM, aynı kas gücü, 5060 daha yeni teknoloji.