cakiiiiiii3

Uzman
Bu ekran kartında stutter sorunu yaşıyorum. Her oyunda, GTA: SA'dan Minecraft, FiveM, Roblox aklınıza gelebilecek her şeyde. Sorunu nasıl çözebilirim?

İşletim sisteminiz, işlemciniz, BIOS sürümünüz, ReSize BAR ayarınız, sürücü sürümünüz nedir? Detaylı bilgi verirseniz AMD destek ekibimiz yardımcı olacak.

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana

BIOS Güncel, ReSize BAR aç kapa yaptım sorun devam etti sürücü surumu güncel.

Hocam gönderdiniz mi servise?
Bir de kartı nereden aldınız? Hangi model. Bilelim de almayalım.

Gigabyte RX 7700 XT

Kartında sorun olma problemi yüksek. DDU ile sürücüleri kaldırıp Pro 24.Q4 sürümünü dener misin?

Yarin deneyeceğim vallahi kartta sorun var mı yok mu bilmiyorum. internette DX11 oyunlarda sorun oluyor diyorlar ve gerçekten doğru. mesela Fortnite'da DX12 moduna alınca sttuer 0 oluyor ama DX11 olunca sttuer oluyor sadece.

• İşlemci Ryzen 5 7500F
  • 1 TB SSD Kioxia
  • 1x16 GB G.Skill RAM 5600MHz (5200 kullanıyor XMP acamiyorum)
  • A620mh anakart.
Ne yapayım sizce? Kartla ugrasayim mi yoksa servise mi yollayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS Güncel, resize bar aç kapa yaptım sorun devam etti surucu surumu güncel.

Gigabyte rx7700xt

Yarin deneyeceğim vallahi kartta sorun var mı yokmu bilmiyorum internette dx11 oyunlarda sorun oluyor diyorlar ve gerçekten doğru mesela fortniteda dx12 moduna alınca sttuer 0 oluyor ama dx11 olunca sttuer oluyor sadece.

İşlemci ryzen 5 7500f
1 tb ssd kioxia
1x16gb gskill ram 5600mhz (5200 kullanıyor xmp acamiyorum)
A620mh anakart.

Ne yapayım sizce ? Kartla ugrasayimmi yoksa servise mi yolliyim?
Dediğim sürücüyü dene, sorun devam ederse servise göndermeyi dene.

Dediğim sürücüyü dene, sorun devam ederse servise göndermeyi dene.

Sorun devam ediyor. Ekran kartını mı yollayayım sadece? Sorun bence ekran kartı ama.

@14925 @Recep Baltaş @3035

İşlemci, RAM, anakart, SSD ekran kartı gibi şeylerin düzggünlüğünü nasıl kontrol edebilirim? Eğer sorun ekran kartındaysa sadece onu yollayayim. Şimdi kasada sorun morun olur uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@cakiiiiiii3, kartı yollayın hocam. Boşuna elektrikle diğer bileşenlerle uğraşmayın.
Şimdi baktım internetten çoğu kişi nvidia geçerek çözmüş ben kartı sıfır aldım yeni garantisi var satsam zararına satarım aldığımda kart 17k ydı şuan 19 mu ne bilmiyorum her türlü zarar bir şekilde itopya ya iade ettireceğim de mantıken takılan bir ekran kartı ayıplı mal değil midir ? testlerde bir sorun olmuyor @14925 OCCT yaptım 10 dk a denedim sorun olmuyor ama daha 1 saat önce fivem girdim takıla takıla oynadım yine.