Çözüldü RX 7700 XT için daisy chain bağlantısı sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lolhowalmonddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 197
  • Etiketler Etiketler
    sorun
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağı markası BitFenix BP600.

Dosya Ekleri

• 1000018807.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çıkartacağını zannetmiyorum ama PSU'n aşırı güven verici bir model değil. Kabloda ısınma yaşayabilirsin bir ihtimal.
PSU yeni ise şu aşamada sorun olmayabilir ama uzun kullanımda veya yaşlı bir PSU da sorunlar çıkartabilir sağlıklı değil böyle kullanmak.

@Yusuf7878 hocam belki daha farklı bir şey söyleyebilir PSU hakkında.

Çıkartacağını zannetmiyorum ama PSU'n aşırı güven verici bir model değil. Kabloda ısınma yaşayabilirsin bir ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağı markası BitFenix bp600.

Bpa serisi iyi bir seri değil. Muhtemelen sorun olmaz. @The Man From Earth'ün dediği gibi en fazla kabloda ısınma yaşanabilir. Bunu kontrol etmek için kartı uzun süre yükte tutup elini kabloya değdirebilirsin. Isınmışsa belli eder.

Dün far cry 3 oynarken pcie güç girişindeki ledin kısa süreli 2 kere yanıp sonduğunu gördüm. Sadece far cry 3'te oldu diğer yük gerektiren oyunlarda bir sorun çıkmamıştı. Kablolarda hafif ısınıyor ama elle tutulmayacak kadar değil

O LED'ler yeterli güç gitmiyorsa yanar normalde. Belki kısa süreli bir durum yaşanmış olabilir.

O LED'ler yeterli güç gitmiyorsa yanar normalde. Belki kısa süreli bir durum yaşanmış olabilir.
Sitesinde temassızlık veya voltaj dalgalanmalarındada olduğu yazıyordu. Hwinfo testlerini yaptığımda anakart +12V hattının ara sıra 11.300 volt'a düştüğünü gördüm yani güç kaynağı kararsız çalışıyor. En kısa sürede değişmem gerekiyor sanırım. Sizin bir öneriniz var mı? Benim aklımda gigabyte gp-p650 ss ice var

O zaman sorun vardır. 11.3V bayağı düşük. Bütçe nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…