lolhowalmonddy
Uzman
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağı markası BitFenix bp600.
Dün far cry 3 oynarken pcie güç girişindeki ledin kısa süreli 2 kere yanıp sonduğunu gördüm. Sadece far cry 3'te oldu diğer yük gerektiren oyunlarda bir sorun çıkmamıştı. Kablolarda hafif ısınıyor ama elle tutulmayacak kadar değilBpa serisi iyi bir seri değil. Muhtemelen sorun olmaz. @The Man From Earth'ün dediği gibi en fazla kabloda ısınma yaşanabilir. Bunu kontrol etmek için kartı uzun süre yükte tutup elini kabloya değdirebilirsin. Isınmışsa belli eder.
Dün Far Cry 3 oynarken PCI-e güç girişindeki LED'in kısa süreli 2 kere yanıp sonduğunu gördüm. Sadece Far Cry 3'te oldu diğer yük gerektiren oyunlarda bir sorun çıkmamıştı. Kablolarda hafif ısınıyor ama elle tutulmayacak kadar değil
Sitesinde temassızlık veya voltaj dalgalanmalarındada olduğu yazıyordu. Hwinfo testlerini yaptığımda anakart +12V hattının ara sıra 11.300 volt'a düştüğünü gördüm yani güç kaynağı kararsız çalışıyor. En kısa sürede değişmem gerekiyor sanırım. Sizin bir öneriniz var mı? Benim aklımda gigabyte gp-p650 ss ice varO LED'ler yeterli güç gitmiyorsa yanar normalde. Belki kısa süreli bir durum yaşanmış olabilir.
O zaman sorun vardır. 11.3V bayağı düşük. Bütçe nedir?Sitesinde temassızlık veya voltaj dalgalanmalarındada olduğu yazıyordu. Hwinfo testlerini yaptığımda anakart +12V hattının ara sıra 11.300 volt'a düştüğünü gördüm yani güç kaynağı kararsız çalışıyor. En kısa sürede değişmem gerekiyor sanırım. Sizin bir öneriniz var mı? Benim aklımda gigabyte gp-p650 ss ice var
gp-p650 ss ice aldım hocamO zaman sorun vardır. 11.3V bayağı düşük. Bütçe nedir?