Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağı markası BitFenix BP600.

Dosya Ekleri

• 1000018807.webp
    1000018807.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çıkartacağını zannetmiyorum ama PSU'n aşırı güven verici bir model değil. Kabloda ısınma yaşayabilirsin bir ihtimal.
Bpa serisi iyi bir seri değil. Muhtemelen sorun olmaz. @The Man From Earth'ün dediği gibi en fazla kabloda ısınma yaşanabilir. Bunu kontrol etmek için kartı uzun süre yükte tutup elini kabloya değdirebilirsin. Isınmışsa belli eder.
Dün far cry 3 oynarken pcie güç girişindeki ledin kısa süreli 2 kere yanıp sonduğunu gördüm. Sadece far cry 3'te oldu diğer yük gerektiren oyunlarda bir sorun çıkmamıştı. Kablolarda hafif ısınıyor ama elle tutulmayacak kadar değil

Dün Far Cry 3 oynarken PCI-e güç girişindeki LED'in kısa süreli 2 kere yanıp sonduğunu gördüm. Sadece Far Cry 3'te oldu diğer yük gerektiren oyunlarda bir sorun çıkmamıştı. Kablolarda hafif ısınıyor ama elle tutulmayacak kadar değil

O LED'ler yeterli güç gitmiyorsa yanar normalde. Belki kısa süreli bir durum yaşanmış olabilir.

O LED'ler yeterli güç gitmiyorsa yanar normalde. Belki kısa süreli bir durum yaşanmış olabilir.
Sitesinde temassızlık veya voltaj dalgalanmalarındada olduğu yazıyordu. Hwinfo testlerini yaptığımda anakart +12V hattının ara sıra 11.300 volt'a düştüğünü gördüm yani güç kaynağı kararsız çalışıyor. En kısa sürede değişmem gerekiyor sanırım. Sizin bir öneriniz var mı? Benim aklımda gigabyte gp-p650 ss ice var

Sitesinde temassızlık veya voltaj dalgalanmalarındada olduğu yazıyordu. Hwinfo testlerini yaptığımda anakart +12V hattının ara sıra 11.300 volt'a düştüğünü gördüm yani güç kaynağı kararsız çalışıyor. En kısa sürede değişmem gerekiyor sanırım. Sizin bir öneriniz var mı? Benim aklımda gigabyte gp-p650 ss ice var
O zaman sorun vardır. 11.3V bayağı düşük. Bütçe nedir?