cakiiiiiii3

Uzman
  • Gigabyte RX 7700 XT.
  • Ryzen 5 7500F.
  • 1TB SSD Kioxia.
  • 1x16 GB RAM.
Evet başlıktaki gibi sttuterring oluyor, hem de çok. her oyunda neredeyse, CS2' de zaten akıcılık 0 oynatıyor, V-Sync açsam bile. FPS yüksek ama adamlara baktığımda çok fazla yoğunluk, takılma oluyor işte. Bunu yaşayan ve bir şekilde çözen var mı? Tek çözüm NVIDIA'ya geçmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz Windows kurulumu yaptınız mı? Chipset sürücüsü kurulu mu? BIOS güncel mi? Tek RAM hangi slota takılı? ReSize BAR açık mı?
NVIDIA sorunsuz mu sanıyorsunuz?

@cakiiiiiii3,

Temiz Windows kurulumu yaptınız mı? Chipset sürücüsü kurulu mu? BIOS güncel mi? Tek RAM hangi slota takılı? ReSize BAR açık mı?
NVIDIA sorunsuz mu sanıyorsunuz?

@cakiiiiiii3,
3 kere temiz kurdum , chipset kurulu güncel , BIOS güncel , Tek ram ilk slota takılı a620 m h anakart, ReSize bar açık 4g ile birlite.

Evet NVIDIA Daha sorunsuz geliyor bana 4060ti 8gb olan arkadaşım oyun oynarken hem dc hem kayıt alıyor ve akıcı oynuyor ben bırak dc yi google bile açsam bir takılma oluyor.

Onları RX6600 ile bende yapabiliyorum, sizdeki takılma da normal değil, zaten öyle olsa kimse AMD kart kullanamaz.

Afterburner ile bu takılma esnasındaki oyun içi verileri kaydedip paylaşırsanız sorun hakkında fikir edinebiliriz.

Onları RX6600 ile bende yapabiliyorum, sizdeki takılma da normal değil, zaten öyle olsa kimse AMD kart kullanamaz.

Afterburner ile bu takılma esnasındaki oyun içi verileri kaydedip paylaşırsanız sorun hakkında fikir edinebiliriz.
Yapacağım.

Şimdi aslında sorun karttada değil anladığım kadarıyla aslında benim tercihim yanlış oldu oynadığım oyunlara bakarsak benim NVIDIA tercih etmem gerekiyordu ama yanlış seçtim. Forumlarda filan hep iyi dendi bu karta fakat DX11 oyunlarda sorunlu çalışıyor.

NVIDIA, AMD karşılaştırması yapmak bize bir şey kazandırmıyor, kartı istemiyorsanız NVIDIA'ya geçin o sizin seçiminiz, yok ben sorunu çözmeye çalışacağım diyorsanız yardımcı olmaya çalışayım.