cakiiiiiii3
Uzman
- Gigabyte RX 7700 XT.
- Ryzen 5 7500F.
- 1TB SSD Kioxia.
- 1x16 GB RAM.
Son düzenleyen: Moderatör:
3 kere temiz kurdum , chipset kurulu güncel , BIOS güncel , Tek ram ilk slota takılı a620 m h anakart, ReSize bar açık 4g ile birlite.Temiz Windows kurulumu yaptınız mı? Chipset sürücüsü kurulu mu? BIOS güncel mi? Tek RAM hangi slota takılı? ReSize BAR açık mı?
NVIDIA sorunsuz mu sanıyorsunuz?
@cakiiiiiii3,
Yapacağım.Onları RX6600 ile bende yapabiliyorum, sizdeki takılma da normal değil, zaten öyle olsa kimse AMD kart kullanamaz.
Afterburner ile bu takılma esnasındaki oyun içi verileri kaydedip paylaşırsanız sorun hakkında fikir edinebiliriz.
Kart iyi de Valorant tarzı oyunlar için gerçekten iyi bir tercih değil benim gibi aynı sorunu yaşyan bir sürü insan ver şikayetlerimiz neredeyse bile değil direk aynıKart gayet iyi bir kart, yanlış bir seçim değil, siz verileri paylaşın bakalım nerede sorun var.
GPU ne kadar etkilemesede etkiliyor maalesef hocam yalan mı söylüyorum sizce ? AMD troll değilim merak etmeyin ben başımdan geçenleri söylüyorum çoğu kişi bu durumda nvidia geçerek çözüm bulmuş.Valorant işlemci gücüne bakan bir oyun, GPU aşırı etkilemiyor.