Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
techolay.net
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
techolay.net
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten. Ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
techolay.net
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
Yukarıda arkadaş monitörden dolayı olabilir yazdığından dolayı 'monitörden olsaydı eski bilgisayarda da olurdu' anlamında dedim. Diğer sistem özelliklerim:
Ana sebep Ryzen Master ilk olarak bunu kaldır. Bolca amdppm çağrıları vardı. Bu her ne kadar işlemci ile alakalı olsa da başka donanımda da sorun olabilir veya bunu tetikleyen bir sürücü de olabilir. Farklı bir çekirdekte gördüğüm için sadece bahsedeyim dedim. İşlemcine de bu arada OC yapmamışsın.
Bunun yanında stornvme çağrıları da vardı. Diskle ilişki çağrı olduğu için disklerinin sağlık görüntülerini paylaş. Olay loglarını //yönetim olayları raporu// da paylaş.