Ben şahsen oyunlarda hep v-sync açarak oynuyorum. Sonçta monitörün diyelim ki 280hz ise 280fps'in üstünde değer alman hiçbir işine yaramayacak, aksine ekran kartını da gereksiz yere yoracaksın. Ben bazı oyunlarda v-sync açmadığım zaman oyun akıcı hissettirmiyor. FPS yüksek oluyor ama sanki aldığım fps çok daha düşük gibi, ekrana gelen görüntü eşit fps yansıtmıyor. Ama v-sync açtığımda bu durum düzeliyor. Ha tabii bu durum sadece bazı belli oyunlarda yaşanıyor. Yoksa her zaman olan bir durum değil. Ekstra olarak g-sync ya da adaptive-sync falan kullanıyorsan da kapat, hiçbir işe yaramıyor. FPS'in yeterli seviyede değilse görüntüde titremelere bile sebebiyet veriyor. İnput lag oluyor demişsin bir de ama ben v-sync falan kullandığımda herhangi bir gecikme falan yaşamıyorum. Bir de ekstra olarak AMD Adrenalin Edition Software'de yanlış ayarları kullanıyor olabilirsin. Software üzerinde de v-sync tarzında başka teknolojileri var AMD'nin. Belki onlar açıktır öyle hissettiriyordur. Hazır ayarlardan ziyade kendin custom ayar yaparak kullanmanı tavsiye ederim. AMD'nin hazır profilleri rezalet çünkü.