monster16

Üyecik
Bilgisayar oyunlara girince kendini yeniden başlatıyor. Özellikle FIFA'da çok yaşıyorum bu sorunu. Isınıp da kapanma gibi bir durum söz konusu değil. Oyuna daha yeni girince oluyor. Ekran kartımdan şüphelenip benchmark testi yaptım. Hiçbir sorun olmadı ısınmada vs. Format attım, başta düzelir gibi oldu ancak sonrasında yine aynı sorunu yaşadım. Bilgisayarı yaklaşık 10 gün önce topladım bu arada. Fanlar vs. pis gibi bir durum da söz konusu değil.

Sistemim;
  • Ekran kartım: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC.
  • Anakart: MSI Pro B650M-B
  • Güç kaynağı: Corsair RM750e 80+
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
  • SSD: Kingston NV3 1TB.
  • RAM: XPG Lancer Blade Black DDR5-6000MHz CL30 16 GB (1x16 GB) Single RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar oyunlara girince kendini yeniden başlatıyor. Özellikle FIFA'da çok yaşıyorum bu sorunu. Isınıp da kapanma gibi bir durum söz konusu değil. Oyuna daha yeni girince oluyor. Ekran kartımdan şüphelenip benchmark testi yaptım. Hiçbir sorun olmadı ısınmada vs. Format attım, başta düzelir gibi oldu ancak sonrasında yine aynı sorunu yaşadım. Bilgisayarı yaklaşık 10 gün önce topladım bu arada. Fanlar vs. pis gibi bir durum da söz konusu değil.

Sistemim;
  • Ekran kartım: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC.

Gelişmiş sistem ayarlarına gelip başlangıç ve kurtarma bölümünden otomatik olarak yeniden başlat seçeneğini kapatır mısınız?

Bilgisayar oyunlara girince kendini yeniden başlatıyor. Özellikle FIFA'da çok yaşıyorum bu sorunu. Isınıp da kapanma gibi bir durum söz konusu değil. Oyuna daha yeni girince oluyor. Ekran kartımdan şüphelenip benchmark testi yaptım. Hiçbir sorun olmadı ısınmada vs. format attım, başta düzelir gibi oldu ancak sonrasında yine aynı sorunu yaşadım. Bilgisayarı yaklaşık 10 gün önce topladım bu arada. Fanlar vs. pis gibi bir durum da söz konusu değil.

Sistemim;
  • Ekran kartım: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ gaming OC.

Yakın zaman Ryzen 5 7600 RX 7700XTli sistem aldım bu sorunu değil ama bende birçok sorun yaşıyorum umarım halledebiliriz sorunları.