Bahsettiğim konu sadece o değil siz foruma gelmeden öncede pek çok sorunlarla
@2254 mücadele etti kendisi

. Hocam işte herkesin sorunu bir olmuyor diyorum ya benim gözümde stabil sistem = stabil performans bende NVIDIA kart kullandım şu an AMD kanadındayım toplamda belki de 10 çeşit kart kullandım 2 tarafta da sorun yaşamadım evet gerçekten yaşamadım milletin bu kadar ağlamasına karşılık neden ben yaşamadım bu sorunları diye forumda her konuda kendi kendime soruyorum ama bence bu şans değil sadece bilinçli kullanmak. Stabil ve stok ayar kullanan bir kullanıcı için 2 tarafında sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bunlar 3 5 kuruşluk malzeme değil belki de 50 farklı mühendisin elinden 50 farklı testten geçip bize geliyor. Sorunlu bir malzemeye denk gelmek 1000'de 1 diyebilirim. Bir sorun olunca lap diye AMD şöyle NVIDIA böyle demek bana göre yanlış. Şu an AMD kullanıyorum hatta 9070XT'ye 40k verdim 5070 Ti parası bu, AMD fan boyu olduğum için değil NVIDIA pahalı olduğu içindi. Ben kişisel olarak giriş model tercih edemiyorum alacaksam mid ya da top tier olacak kaslı gösterişli performanslı olacak. Körü körüne markacı olmaya bende karşıyım ancak birçok kullanıcı AMD'nin kötü geçmişi yüzünden halen daha çamur atmaya çalışıyor ama bilmiyor ki kendisi bilinçsiz. Hatta size şöyle birkaç örnek vereyim. Uzun zaman oldu geçenlerde bir arkadaş ekran kartı WattMan hatası yüzünden AMD'ye sallıyor da sallıyor ya söyle dedim kartını dedi bu (hatırlamıyorum) dedim PSU kaç W dedi şu kadar (hatırlamıyorum) ya o ekran kartının min istediği W mesela 500 adam takmış 400 PSU güç yetmediğinden basıyor buna WattMan'ı diyor ki vay AMD şöyle vay AMD böyle öbürü gitmiş karta -50 voltaj vermiş vay arkadaş adam internette açıyor da benimki niye açmıyor (silikon kalitesinden beyhaber). Yani adamın sistemi stabil değil olaydan haberi yok. Geliyor buraya ben WattMan aldım AMD çöp. İşte insan o zaman sinirleniyor

.