RX 9060 XT fiyatları belli oldu!

3K fazla verip NVIDIA alırım. RTX 5060 Ti 16 GB ile 1080p kıyaslamalarında tokatı yemiş fiyat olarak burada en ucuz 0 seviyelerinde çıkmış, RT, FPS ve DLSS'de geri bir kart için çıkış fiyatı kötü.
"Şu kadar fazla verip NVIDIA alırım"cılar başlamış. 9070 bile 5060 Ti'ı parçalıyor oyunlarda. 9060 XT ile 5060 Ti ya benzer olurlar ya da 9060 XT daha iyi olur. Sen 3K verip NVIDIA almaya devam et. Bu serilerde AMD, NVIDIA'ya göre daha sorunsuz. :D

"Şu kadar fazla verip NVIDIA alırım"cılar başlamış. 9070 bile 5060 Ti'ı parçalıyor oyunlarda. 9060 XT ile 5060 Ti ya benzer olurlar ya da 9060 XT daha iyi olur. Sen 3K verip NVIDIA almaya devam et. Bu serilerde AMD, NVIDIA'ya göre daha sorunsuz. :D
RX 9070 ne alaka? Evet benzer olurlar sen git al, sonrada konu açıp ağlamaya başla.

9060 XT Nitro+ vade farksız 9 taksite değer mi sizce bence yaşadığımız ülke için bulunmaz nimet olduğunu düşünüyorum hele ki 9070'lerin çıkış fiyatı sonrası yediği zamlardan sonra emin olamadım.

3K fazla verip NVIDIA alırım. RTX 5060 Ti 16 GB ile 1080p kıyaslamalarında tokatı yemiş fiyat olarak burada en ucuz $460 seviyelerinde çıkmış, RT, FPS ve DLSS'de geri bir kart için çıkış fiyatı kötü.

Herkes senin verdiğin 3K'yı veremiyor işte, AMD şu an NVIDIA'dan çok daha sorunsuz.

Bu serilerde AMD, NVIDIA'dan daha sorunsuz ama sizin gibi bilgisi olmadan boş özgüvenle konuşanlar bilmediği için bir şey diyemem.
Sen ilk (Rx 9070 yazmışsın ya hani) hangi ekran kartı hangisine denk git onu öğren, sonra kaç tane AMD ekran kartını birebir kullanıp test ettin onu yaz.

9060 XT Nitro+ vade farksız 9 taksite değer mi sizce bence yaşadığımız ülke için bulunmaz nimet olduğunu düşünüyorum hele ki 9070'lerin çıkış fiyatı sonrası yediği zamlardan sonra emin olamadım.

Bende zam yiyeceğinden şüpheleniyorum. Bence şans vermelisiniz.

Sen ilk (RX 9070 yazmışsın ya hani) hangi ekran kartı hangisine denk git onu öğren, sonra kaç tane AMD ekran kartını birebir kullanıp test ettin onu yaz.

Normalde AMD ekran kartlarinda XX70 veya X700 kartları NVIDIA tarafında hep XX60 Ti kartlarına denk olur. 2060S 5700XT, 3060 Ti 6700XT, 4060 Ti 7700XT gibi fakat bu serilerde 9070 5060 Ti sollamış. Onu kast ediyor galiba. Bence doğru demiş.

"Şu kadar fazla verip NVIDIA alırım"cılar başlamış. 9070 bile 5060 Ti'ı parçalıyor oyunlarda. 9060 XT ile 5060 Ti'ya benzer olurlar ya da 9060 XT daha iyi olur. Sen 3K verip NVIDIA almaya devam et. Bu serilerde AMD, NVIDIA'ya göre daha sorunsuz. :D

Oyun harici diğer konularda nasıl yakaladılar mı NVIDIA hala önde mi?

Bu serilerde AMD, NVIDIA'dan daha sorunsuz ama sizin gibi bilgisi olmadan boş özgüvenle konuşanlar bilmediği için bir şey diyemem.

Her yeni seri çıktığında aynı dalavere sıktınız artık.

10 yıl sonra: Abi RX 20.000 XT çıkmış aha AMD bu sefer sorunları çözmüş yiyen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt