Her yeni seri çıktığında aynı dalavere sıktınız artık.
10 yıl sonra: Abi RX 20.000 XT çıkmış aha AMD bu sefer sorunları çözmüş yiyen.
AMD sorunların büyük birçoğunluğunu çözeli bayağı oldu.
Her yeni seri çıktığında aynı dalavere sıktınız artık.
10 yıl sonra: Abi RX 20.000 XT çıkmış aha AMD bu sefer sorunları çözmüş yiyen.
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese nolurdu kim bilir?AMD sorunların büyük birçoğunluğunu çözeli bayağı oldu.
Çözdüğü bir şey yok.Şu anda sadece kalan ufak tefek sorunları yavaşca çözüyor.
Yav her tavsiye ya da AMD ile ilgili konularda görüyorum. Diyenler hep vardı.Yoksa kimsenin gelip aha AMD bu sefer sorunları çözdü dediği yok.
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese ne olurdu kim bilir?
Çözdüğü bir şey yok.
Yav her tavsiye ya da AMD ile ilgili konularda görüyorum. Diyenler hep vardı.
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese ne olurdu kim bilir?
Çözdüğü bir şey yok.
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese nolurdu kim bilir?
Çözdüğü bir şey yok.
6000 serisini de 7000 serisininde kartını kullanan tanıdıklarım var emin olun bir sorun yaşadıkları falan yok. Evet 500 ve 5000 serilerinde yaşayanlar olabilir ama 6000 serisinden sonra büyük birçoğunluğu çözüldü. Sonra 7000 serisinde kalan bir takım sorunlar çözüldü. 9000 serisindede neredeyse NVIDIA'ya yetişti benim gözümde. Ayrıca kabul edin ya da etmeyin AMD'nin bu seride daha da sorunsuz olduğu bir gerçek.
Amacım fanboyluk yapmak değil fakat ben uzun bir süre RX 5600XT kullandım. Ondaki sorunlar da giderildi o kart serisini unutmadılar yani. 1 kere sorun yaşamadım kartta. Öyle bilgi olsun diye söyledim AMD eski kartlarını unutmuyor. NVIDIA da gidip 1080 Ti kartın fişini kessin.
Eski dediğin kart 2020'de piyasaya sürülmüş bir zahmet sürücü desteği vermeye devam etsin. 1080 Ti'ın çıkış tarihi 2017, adamlar desteği kesse de hakkıdır. Üstüne 35 milyon tane kart çıktıbazen nereden vuracağınızı şaşırıp bol keseden sallıyorsunuz.