Her yeni seri çıktığında aynı dalavere sıktınız artık.

10 yıl sonra: Abi RX 20.000 XT çıkmış aha AMD bu sefer sorunları çözmüş yiyen.

AMD sorunların büyük birçoğunluğunu çözeli bayağı oldu.😀 Şu anda sadece kalan ufak tefek sorunları yavaşca çözüyor. O kadar. Yoksa kimsenin gelip aha AMD bu sefer sorunları çözdü dediği yok. Ayrıca 5000 serisinde NVIDIA'nın ciddi şekilde batırdığını düşünüyorum.

AMD sorunların büyük birçoğunluğunu çözeli bayağı oldu.
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese nolurdu kim bilir?
😀 Şu anda sadece kalan ufak tefek sorunları yavaşca çözüyor.
Çözdüğü bir şey yok.
Yoksa kimsenin gelip aha AMD bu sefer sorunları çözdü dediği yok.
Yav her tavsiye ya da AMD ile ilgili konularda görüyorum. Diyenler hep vardı.

Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese ne olurdu kim bilir?

Çözdüğü bir şey yok.

6000 serisini de 7000 serisininde kartını kullanan tanıdıklarım var emin olun bir sorun yaşadıkları falan yok. Evet 500 ve 5000 serilerinde yaşayanlar olabilir ama 6000 serisinden sonra büyük birçoğunluğu çözüldü. Sonra 7000 serisinde kalan bir takım sorunlar çözüldü. 9000 serisindede neredeyse NVIDIA'ya yetişti benim gözümde. Ayrıca kabul edin ya da etmeyin AMD'nin bu seride daha da sorunsuz olduğu bir gerçek.

Son düzenleme:
Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese ne olurdu kim bilir?

Çözdüğü bir şey yok.

Son 3-4 aydır her türlü forumda NVIDIA'nın driver sorunlarını görürken şahsen çok az AMD sorununa rastladım, AMD'nin artık bu olayları çözdüğünü sizin gibi NVIDIA fanboyları maalesef ki çözemiyor, sizden başka NVIDIA savunan kaç kişi var acaba? Eminim AMD savunanlardan az bu AMD hiçbir şeyi çözemiyor lafını 6000 serisinde söylemeniz lazımdı, hatta 6000 serisinin bir kısmında düzelmişti bile yıl olmuş 2025 AMD'nin çözemediği aşırı büyük problemi var mı Allah aşkına? Siz bu bilgileri nereden bakıyorsunuz da burada bize söylüyorsunuz, AMD artık kendini düzeltti eğer Jensen'den para almıyorsanız AMD'yi bu kadar aşağılayıp eskiden olan hatalarını şimdi var mış gibi konuşmanıza gerek yok.

Bu seri hariç en son çıkan 7000 serisi kartlar bile hala oyunların shaderini yükleyemiyor. Allah'tan düzeltmiş düzeltmese nolurdu kim bilir?

Çözdüğü bir şey yok.

Elinizde istatistiksel bir veri var mı yoksa kaynak bir organınız mı? 2 yıldır 7800XT kullanıyorum shader yüklememe veya herhangi bir yazılımsal sıkıntı ile karşılaşmadım. Mis gibi kart üstelik muadili 4070'den ₺5.000 ucuza ve 9 taksit ile aldım yanında da mis gibi oyunlar verdi.

6000 serisini de 7000 serisininde kartını kullanan tanıdıklarım var emin olun bir sorun yaşadıkları falan yok. Evet 500 ve 5000 serilerinde yaşayanlar olabilir ama 6000 serisinden sonra büyük birçoğunluğu çözüldü. Sonra 7000 serisinde kalan bir takım sorunlar çözüldü. 9000 serisindede neredeyse NVIDIA'ya yetişti benim gözümde. Ayrıca kabul edin ya da etmeyin AMD'nin bu seride daha da sorunsuz olduğu bir gerçek.

Amacım fanboyluk yapmak değil fakat ben uzun bir süre RX 5600XT kullandım. Ondaki sorunlar da giderildi o kart serisini unutmadılar yani. 1 kere sorun yaşamadım kartta. Öyle bilgi olsun diye söyledim AMD eski kartlarını unutmuyor. NVIDIA da gidip 1080 Ti kartın fişini kessin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım fanboyluk yapmak değil fakat ben uzun bir süre RX 5600XT kullandım. Ondaki sorunlar da giderildi o kart serisini unutmadılar yani. 1 kere sorun yaşamadım kartta. Öyle bilgi olsun diye söyledim AMD eski kartlarını unutmuyor. NVIDIA da gidip 1080 Ti kartın fişini kessin.

Eski dediğin kart 2020'de piyasaya sürülmüş bir zahmet sürücü desteği vermeye devam etsin. 1080 Ti'ın çıkış tarihi 2017, adamlar desteği kesse de hakkıdır. Üstüne 35 milyon tane kart çıktı :D Bazen nereden vuracağınızı şaşırıp bol keseden sallıyorsunuz.

Eski dediğin kart 2020'de piyasaya sürülmüş bir zahmet sürücü desteği vermeye devam etsin. 1080 Ti'ın çıkış tarihi 2017, adamlar desteği kesse de hakkıdır. Üstüne 35 milyon tane kart çıktı :D bazen nereden vuracağınızı şaşırıp bol keseden sallıyorsunuz.

AMD'nin 5000 serisi kartları tam bir fiyaskoydu. Hiçbir şekilde elde tutulacak bir yanı yok. Ama ona rağmen artık bir pazar değeri kalmamasına rağmen desteği kesmeyip sorunları çözmeye çalıştılar. Bundan bahsediyordum aslında. Ve 1080 Ti desteği kesilmemiş Recep bey düzeltti yanlışımı. En son NVIDIA'yı kötüleyecek adamlardan biriyim şu an bile NVIDIA kart kullanıyorum.