Bütçe
7.000 TL
Hocam sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın
Estağfurullah yardımlaşmak için buradayız zaten.
Hocam sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Galiba 2K alırsam ktc alacağım beni üzeceğini pek sanmıyorum. Ama 1080p alırsam ne alacağımı bilmiyorum. Öneriniz var mı? 1080p monitöre 2K Ktc'den fazla vermek istemiyorum.
Öğrenci indirimi ile Odyssey g4 240HZ 5300 tl ye düşüyor sanırsam. Onu alabilirsin bende kullanıyorum.

Ogrenci indirimiyle Odyssey G6 alabilirsin. Bunun disinda 2K olarak G274QPF E2 onerebilirim. 1080p 27" olarak ise 27G42e. 1080p 280 Hz olarak ise 25G3zm.

Hocam 27 inç alırsam 2K alırım onda da ktc alacağım galiba. 7K maksimum bütçe gibi hadi çıksa çıksa 500-600 daha çıkar. Ama 1080p alacaksam 24 inç alacağım çünkü grafik kalitesinden kaybetmek istemiyorum. Tazeleme hızı pek önemli değil. 144 aşağısına düşmesin yeter. Çünkü hikayeli oyunlar oynuyorum ben.

Estağfurullah yardımlaşmak için buradayız zaten.
Öğrenci indirimi ile Odyssey G4 240Hz 5300 TL'ye düşüyor sanırsam. Onu alabilirsin bende kullanıyorum.

Hocam öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor? Ve görüntüyü güzel veriyor mu? Hikayeli oyunlarda falan bir şikayetiniz var mı?

Hocam öğrenci indirimi nasıl kullanılıyor? Ve görüntüyü güzel veriyor mu? Hikayeli oyunlarda falan bir şikayetiniz var mı?
Öğrenci indirimi Samsung'un sitesinden yapılıyor. Öğrenci planı diye geçiyor sitede tam hakim değilim bende. Görüntü kalitesi, akıcılık her anlamda memnunum ben.