Bütçe
7.000 TL
kart o kadar güçlü değil. 2k çözünürlükte illa ki orta grafiklere düşeceksiniz.

Kart o kadar güçlü değil. 2K çözünürlükte illaki orta grafiklere düşeceksiniz.

Anladım bende böyle düşünüyordum, ancak ben 24 inç tercih edeceğim daha önceden 27 inç monitör kullandım 3 yıl boyunca ancak gerçekten büyük ve göz yoruyor bence. Bunu almayı düşünüyorum.

Siz bilirsiniz ama 2K asla.

RX 9060 XT 16 GB ile Lenovo Legion R27QE 27 kullanıyorum ve oldukça memnunum. İsterseniz bir bakabilirsiniz.

1080p epik ayarlarda S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'de frame gen açmadan 60 FPS zar zor alıyor drop yiyor genelde de. 2K kartı olmadığı apaçık ortada.

Siz bilirsiniz ama 2K asla.

1080p epik ayarlarda S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'de frame gen açmadan 60 FPS zar zor alıyor drop yiyor genelde de. 2K kartı olmadığı apaçık ortada.
Kararınızı vermişsiniz zaten. 1080P monitör alın geçin. Ağırlıklı hikâyeli oyunlar oynuyorsanız, bence 60 FPS'si bu kadar kafanıza da takmayın. :)

Kararınızı vermişsiniz zaten. 1080p monitör alın geçin. Ağırlıklı hikâyeli oyunlar oynuyorsanız, bence 60 FPS'si bu kadar kafanıza da takmayın. :)

30 FPS oynayıp klavye mouse ile zevk alamıyorum. Ki 30 FPS klavye mouse kim oynasa zevk alamaz. Sene geldi 2025 artık 30 FPS konsollarda bile yok. 60 FPS bile alt limit.

30 FPS oynayıp klavye mouse ile zevk alamıyorum. Ki 30 FPS klavye mouse kim oynasa zevk alamaz. Sene geldi 2025 artık 30 FPS konsollarda bile yok. 60 FPS bile alt limit.
Hikaye tabanlı oyunlarda 30-60 FPS gayet yeterlidir. Rekabetçi oyun oynarsınız o ayrı onda hak veririm fakat ağır ilerleyen hikayeli oyunlara bence 30-60 FPS akıcılık konusunda gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Hikaye tabanlı oyunlarda 30-60 FPS gayet yeterlidir. Rekabetçi oyun oynarsınız o ayrı onda hak veririm fakat ağır ilerleyen hikayeli oyunlara bence 30-60 FPS akıcılık konusunda gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Akıcılık konusunda 60 FPS yeterlidir ama altı artık sınıfta kalıyor. Bahsettiğim gibi yeni nesil konsollar bile en az 60 FPS veriyor.

Akıcılık konusunda 60 FPS yeterlidir ama altı artık sınıfta kalıyor. Bahsettiğim gibi yeni nesil konsollar bile en az 60 FPS veriyor.

Kanka ikimizde de aynı model kart vardı galiba, dün fark ettim kartta coil while sesi var, karta yük bindiren oyunlarda ses çok belli oluyor, ha beni rahatsız etmiyor ayrı konu, sen kartında bu sesi duydun mu?