Bütçe
7.000 TL
Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorsanız 1080p düşünmeyin bence. Ekran kartınızdaki teknolojilerle beraber 2 sene yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsınız AAA oyunları. 2K çözünürlüğe geçince fps yarı yarıya düşmeyecek, furmark testinde bile atıyorum 1080p'de 160 fps veriyorsa 2k çözünürlükte 120-130 fps verir. Bütçeniz yetiyorken, kartınız da 2k kaldırabilecek güçteyken gidip kasıtlı olarak 1080p monitör almak çok saçma olur.

Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorsanız 1080p düşünmeyin bence. Ekran kartınızdaki teknolojilerle beraber 2 sene yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsınız AAA oyunları. 2K çözünürlüğe geçince FPS yarı yarıya düşmeyecek, FurMark testinde bile atıyorum 1080P'de 160 FPS veriyorsa 2K çözünürlükte 120-130 FPS verir. Bütçeniz yetiyorken, kartınız da 2K kaldırabilecek güçteyken gidip kasıtlı olarak 1080p monitör almak çok saçma olur.

Haklısınız vallahi ne yapacağım kafam çok karıştı. 2K monitör alırsam da ktc güzel bir görüntü sunabilir mi onu düşünüyorum.

İnternetten birkaç test videosu izledim teknoloji olmadan 1440P'de kart 50 FPS'lere düşüyor. Güzel bir 1080p mi alsam? R24e almayı düşünüyorum.

Haklısınız vallahi ne yapacağım kafam çok karıştı. 2K monitör alırsam da ktc güzel bir görüntü sunabilir mi onu düşünüyorum.

İnternetten birkaç test videosu izledim teknoloji olmadan 1440P'de kart 50 FPS'lere düşüyor. Güzel bir 1080p mi alsam? R24e almayı düşünüyorum.

Ne yaptın aga? Bende de aynı kart var monitör çözünürlüğü düşünüyorum.