Öğrenci indirimi Samsung'un sitesinden yapılıyor. Öğrenci planı diye geçiyor sitede tam hakim değilim bende. Görüntü kalitesi, akıcılık her anlamda memnunum ben.
Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorsanız 1080p düşünmeyin bence. Ekran kartınızdaki teknolojilerle beraber 2 sene yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsınız AAA oyunları. 2K çözünürlüğe geçince fps yarı yarıya düşmeyecek, furmark testinde bile atıyorum 1080p'de 160 fps veriyorsa 2k çözünürlükte 120-130 fps verir. Bütçeniz yetiyorken, kartınız da 2k kaldırabilecek güçteyken gidip kasıtlı olarak 1080p monitör almak çok saçma olur.
Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorsanız 1080p düşünmeyin bence. Ekran kartınızdaki teknolojilerle beraber 2 sene yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsınız AAA oyunları. 2K çözünürlüğe geçince FPS yarı yarıya düşmeyecek, FurMark testinde bile atıyorum 1080P'de 160 FPS veriyorsa 2K çözünürlükte 120-130 FPS verir. Bütçeniz yetiyorken, kartınız da 2K kaldırabilecek güçteyken gidip kasıtlı olarak 1080p monitör almak çok saçma olur.