Sıfır bilgisayar parçaları ile bilgisayar topladım ve bugün monitörüm geldi. Bilgisayar çalışıyor ama monitore görüntü vermiyor. Ekran kartım RX 9060XT 16 GB ASUS Prime.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M k
ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB.
G skills Ripjaws S5 DDR5 5600 MHz.
Fsfp Hyper +80 Pro
Kioxia Excaria Pro.
Yani yok bastırdim hepsini.
Sıfır bilgisayar parçaları ile bilgisayar topladım ve bugün monitörüm geldi. Bilgisayar çalışıyor ama monitore görüntü vermiyor. Ekran kartım RX 9060XT 16 GB ASUS Prime.
Alakası yok olayın BIOS ile. 7000 serisi işlemciler için güncelleme gerekmez.Anakartiniz sanirim ASUS Prime H610M-A D4 CSM bende de bu model var Update yapmadan görüntü vermiyor.
H610 yonga seti AMD destekli değil İntel desteklidir.Anakartiniz sanirim ASUS Prime H610M-A D4 CSM bende de bu model var Update yapmadan görüntü vermiyor.
Asus Prime B650M-K'da debug LED yok.Anakartta dedug led yok mu? Siyah ekranken herhangi bir renkte yanan bir led? RAM sorunu olabilir.
Görselleri şimdi gördüm, RAM'i olduğu yerde yuvadan çıkarabilirsiniz soğutucuyu sökmeye gerek yok.
@NorinRadd