Sıfır bilgisayar parçaları ile bilgisayar topladım ve bugün monitörüm geldi. Bilgisayar çalışıyor ama monitore görüntü vermiyor. Ekran kartım RX 9060XT 16 GB ASUS Prime.

Yanlış bilgi: Ryzen 7000 serisi için BIOS Update gerekmez. Zaten 7000 serisi ilk AM5 işlemci serisi olduğu için ilk BIOS sürümleri bile destekler.
Sıfır bilgisayar parçaları ile bilgisayar topladım ve bugün monitörüm geldi. Bilgisayar çalışıyor ama monitore görüntü vermiyor. Ekran kartım RX 9060XT 16 GB ASUS Prime.

Açıkçası bana bir tek bu çözüm gibi geldi BIOS'unuz güncel değil işlemci ile uyumlu olmasi için bir en son sürümü indirip kurmanız gerekmektedir beta hariç o yüzden ekran vermiyor olabilir derseniz bende başka işlemci yok bilgisayarcı hemen BIOS Update yaparlar.

Artı -2 Eksi
Yanlış bilgi: H610 anakart 12. nesil Intel işlemcilerle güncelleme yapmadan görüntü verebilir.

Anakartiniz sanirim ASUS Prime H610M-A D4 CSM bende de bu model var Update yapmadan görüntü vermiyor.

Artı -2 Eksi