EVGA'nın PSU ürettiğini bilmiyordum.

EVGA bir üretici değil, PSU'larını genelde SuperFlower üretir. Eskiden GQ serilerinde bir ara FSP ile çalışıp güzel çuvallamışlardı. Sonradan toparladılar. Öyle bir toparladılar ki hem de...

EVGA'yı PSU camiasında çok severiz, başımızın üstünde yeri var. Başyapıt işleri de var, rezalet ötesi işleri de. Ona rağmen severiz. En azından ben severim.

Bahsedilen Super Nova serisi de efsane serilerindendir. EVGA'yı EVGA yapan SuperFlower üretimi muazzam bir seri. Özellikle G2 ve G3, zamanında Corsair'ın RMx serisi ile doğrudan rakiplerdi.

EVGA bir üretici değil, PSU'larını genelde superflower üretir. Eskiden gq serilerinde bir ara FSP ile çalışıp güzel çuvallamışlardı. Sonradan toparladılar. Öyle bir toparladılar ki hem de...

EVGA'yı PSU camiasında çok severiz, başımızın üstünde yeri var. Başyapıt işleri de var, rezalet ötesi işleri de. Ona rağmen severiz. En azından ben severim.

Bahsedilen super Nova serisi de efsane serilerindendir. EVGA'yı EVGA yapan superflower üretimi muazzam bir seri. Özellikle G2 ve G3, zamanında Corsair'ın RMx serisi ile doğrudan rakiplerdi.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Benim şu an kullandığım PSU G3 750W 80 Gold olan modeli herhangi bir şikayetim ya da sorunum yok. Önceki gece denk geldim öyle aklım da yokken FSP Hydro G PRO 1000W 80 Gold modelini 7.178 liraya görünce aldım. Kullandığım işlemci 5700X3D bunun yanına ekran kartı alacağım 9070XT, 5070 Ti 4070 Ti süper 4080s artık hangisi uygun fiyatlı olursa. Sorum şu ki elim de olan PSU yeterli ise almış olduğum FSP Hydro G PRO 1000W olan PSU gereksiz fazla ise boşa para vermek yerine iade etmek doğru olur mu? Yoksa 750W sınır aldığım FSP Hydro G PRO 1000W olan PSU dursun kullanayım mı?

Bu konu da desteğinizi rica ediyorum.

FSP Hydro G PRO 1000W olan PSU gereksiz fazla ise boşa para vermek yerine iade etmek doğru olur mu?

Rica ederim. Bence evet, yani almadan önce bir test sürüşü yapıp öyle Hydro G Pro almak daha sağlıklı olurdu. G3 gerçekten çok kaliteli bir PSU çünkü.

Bahsettiğiniz ekran kartları için de yeterli. İşlemciniz 5700X3D zaten, güç tüketimi düşük.

Rica ederim. Bence evet, yani almadan önce bir test sürüşü yapıp öyle Hydro G Pro almak daha sağlıklı olurdu. G3 gerçekten çok kaliteli bir PSU çünkü.

Bahsettiğiniz ekran kartları için de yeterli. İşlemciniz 5700X3D zaten, güç tüketimi düşük.
Anladım hocam o zaman boşuna masraf yapmayayım iptal edeyim. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar .

Çocuk gibi heyecan yaptım kartın performans videolarını izleyince :D fiyatını 35k civarı gelir diye korkuyordum açıkcası. Bu fiyata görünce alıyım dedim yinede umarım düşer fiyatlar herkesin alabiliceği fiyatlara inmesini isterim..
9070'i bilmem ama 9070XT'nin fiyatlarının artabilme durumu var bu kartlar yurt dışında çıkış yaptığı anda 5 dakika içinde tüm stokları bitti. Trump'ın %10 vergisi yüzünden Amerikada ikinci posta MSRP'den yüksek olacak deniliyor kimiside AMD MSRP'yi son dakika düşürdüğü için bu fiyatlar sadece ilk posta için diyor TR'yi ne kadar etkiler bilmiyorum ama bizde şimdilik stok iyi görünüyor.