Ben kartın güçsüz olduğundan bahsetmiyorum, bana kartın OC potansiyelinden niye bahsediyorsunuz? Ben de biliyorum o kartın PPT limitini OC potansiyelini. İlginç gerçekten.

Kart güçlü olabilir sıfır kart klimalı ortamda 90 VRAM görüyorsa yarın padler eskidiğinde bu sıcaklık aşırı artar, yüksek sıcaklık VRAM için hiç iyi bir şey değildir, anlamanız gereken basit bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kartın güçsüz olduğundan bahsetmiyorum, bana kartın OC potansiyelinden niye bahsediyorsunuz? Ben de biliyorum o kartın PPT limitini OC potansiyelini. İlginç gerçekten.

Kart güçlü olabilir sıfır kart klimalı ortamda 90 VRAM görüyorsa yarın padler eskidiğinde bu sıcaklık aşırı artar, yüksek sıcaklık VRAM için hiç iyi bir şey değildir, anlamanız gereken basit bir olay.

OC rekoru kırılmış kart şu an PCKolik'te 34K ve siz Prime öneriyorsunuz. Taichi 9070 XT serisinin ROG Astral'i Aorus Elite ile birlikte. Aorus Elite ile de rekor kırıldı ancak 40K fazla fiyat.

Bilmediğim konuya ben bilmiyorum derim ve araştırır öğrenirim.

9000 serisi daha çıkmadan Videocardz ve çeşitli sızıntı yapan hesaplardan sürekli takip edip, okuyan ve araştıran birisi olarak söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Nitro+ tavsiye ederim. Kablolama yapısı da gizli olduğu için kasa içi tertemiz gözüküyor.
Coil whine sorunu mevcut yaygın şekilde.

Kağıt üstünde iyi ama maalesef çok sorunlu model.

Sevindim açıkçası. Sosyalde iki modelle ilgili de sorunlara rastladım. Şahsen o nedenle tavsiye etmiyorum. Sapphire Nitro+ özellikle. Pulse 9070 XT var bende de, sorun yok.

Gerçi AMD hakkında sosyalde genel bir karalama var. Belli kişilerin sırf AMD kart konularına girip “çöpe at” minvalinde yorum yapması antipatik gelmeye başladı.

Yanlış bilgi
Silikon çipler 125 dereceye kadar bozulmadan kullanılıyor. 110 derece ise güvenli hotspot noktası. Yani 90 derece hiçbir şey.