sawyerford
Üstün
Bundan sonra dene bakalım sorun olacak mı. Power Limiti şimdilik elleme. Varsayılan ayarlarda dene ilk bakalım. Bir de MSI açık kalmasın kapat onu.Kapatıyorum onu zaten nvdia reflex oyunumu bozdugu için amd geçmek istedim
Bundan sonra dene bakalım sorun olacak mı. Power Limiti şimdilik elleme. Varsayılan ayarlarda dene ilk bakalım. Bir de MSI açık kalmasın kapat onu.Kapatıyorum onu zaten nvdia reflex oyunumu bozdugu için amd geçmek istedim
Sorun devam mı ediyor?
Evet ama azalma olmus hala devam ediyor
Mouse hz 1k ve 8k olarak da denedim yani
Yani evet. Maalesef ya yeni sürücüyü bekleyeceksin ki bence ay sonuna ya da nisan başında gelir ya da iade hakkını deneyeceksin bu durumda.Evet ama azalma olmus hala devam ediyor
Mouse hz 1k ve 8k olarak da denedim yani
Laglar azalmış durumda fakat normal bir kulanıcı bu ayarları yapmakta zorlanabilir ve sıfır yeni sürüm bir üründe bunları yapıp hala sorun devam ediyor ise bu kartı kulanmanın bir anlamı yok.
Bu donma değil, flickering. Sistem dosyalarının doğruluğunu kontrol ettin mi?Mouse görmek istersen telefondan video çektim ve zip olarak yükledim gözle görülür halde takılmalar duraksamalar mevcut
Evet işletim sistemi sıfır sadece bu ekran kartını takınca oluyor rtx 3080 kartımda herhangi problem yokBu donma değil, flickering. Sistem dosyalarının doğruluğunu kontrol ettin mi?
Mouse takılmaların şundan da yapıyor olabilir kasanın ön portlarına mouse dışında taktığın herhangi bir şey var mı örneğin; harici HDD vb.
Eğer kasanın ön portlarına takarsan bu tarz duraksamalar donmalar yaşayabilirsin bu sebeple kasanın ön portları yerine direk anakart üzerindeki USB portlarına bağlayın. Bunun ekran kartı yüzünden olduğunu düşünmüyorum.
Diğer kısma gelirsek 3. parti bir yazılım kullanmayın. Siyah ekran sorunu veya donanım hızlandırma sorunları yaşamıyorsan ULPS vs kapatmak hiçbir işe yaramaz. Power limit artırıp azaltmayın bunların hiçbirinin bahsettiğin sorunlarla ilgisi olamaz.