SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 4 Kasım 2025 #11 Raasiel dedi: 25.9.2 sürücüsünde sorunsuz zaten çalışıyor oyun yeni gelen sürücü güncellemesi ile çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam eski sürüm sorunsuz ise kalsanıza orada? Günümüzde güncellemeler faydadan çok zarar getiriyor. NVDIA'da da bunu yaşadım, AMD'de de.
Raasiel dedi: 25.9.2 sürücüsünde sorunsuz zaten çalışıyor oyun yeni gelen sürücü güncellemesi ile çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam eski sürüm sorunsuz ise kalsanıza orada? Günümüzde güncellemeler faydadan çok zarar getiriyor. NVDIA'da da bunu yaşadım, AMD'de de.
korro Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 836 Çözümler 1 Beğeniler 520 4 Kasım 2025 #12 Raasiel dedi: 25.9.2 sürücüsünde sorunsuz zaten çalışıyor oyun yeni gelen sürücü güncellemesi ile çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Nvidia'yı çok bilmem ama AMD'de 6-8 aylık driverları kullandığımı bilirim eskiden, yani illa en güncel olsun diye kasmayın.
Raasiel dedi: 25.9.2 sürücüsünde sorunsuz zaten çalışıyor oyun yeni gelen sürücü güncellemesi ile çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Nvidia'yı çok bilmem ama AMD'de 6-8 aylık driverları kullandığımı bilirim eskiden, yani illa en güncel olsun diye kasmayın.
KS KS R Raasiel Çalışkan Katılım 7 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 6 8 Kasım 2025 #13 Sorunum çözüldü arkadaşlar problem şaka gibi komik ama gerçek... Sırf windows 11 kullanıyorum diye yeni gelen güncellemeyi sağlıklı bir şekilde kullanamadım. Windows 10 yükleyince hiç bir sorun kalmadı.
Sorunum çözüldü arkadaşlar problem şaka gibi komik ama gerçek... Sırf windows 11 kullanıyorum diye yeni gelen güncellemeyi sağlıklı bir şekilde kullanamadım. Windows 10 yükleyince hiç bir sorun kalmadı.