@Realdrone, 1.500 TL'lik bir kule tipi bile yeterli oluyor.
Aynen öyle, soğutması bile kolay işlemci gerçekten de.
@Realdrone, 1.500 TL'lik bir kule tipi bile yeterli oluyor.
Bende Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 var sanırım bu da fazlasıyla yeterli olacaktır. İşlemci bugün teslim edildi ancak sistemi yeni kasaya aktaracak fırsatı bulamadım. Yarın montaj işini halledeceğim.
@Ayhan Dönmez hocam tekrardan merhabalar. Sıra ekran kartına geldi.
Asrock RX 9070 XT Challenger, Amazon'da 36.123 TL.
Sapphire RX9070 XT Pulse, HB'da da 34.999 TL.
Asrock RX 9070 XT Challenger alayım diyorum. Amazon'daki taksit seçenekleri daha cazip geldi. Vade farksız 6 taksit oluyor. Sapphire RX9070 XT Pulse HB'da da vade farksız 3 taksit oluyor.
Farklı sitelerde bu ürünler farklı fiyatlara var. Mesela Powercolor Reaper falan da var ancak satıcı ve taksit konularından dolayı Amazon veya HB'dan almak istiyorum. Asrock incelemelerine vs baktım ve kullanıcılar genel olarak memnun ancak son kez size de sormak istedim. Sapphire almam daha iyi mi olur yoksa Asrock'da yeterince iyi mi?
Cevabınız için teşekkür ediyorum. O halde bir yandan verileri araştırırken diğer yandan cevap bekliyor olacağım.İkisi de tepe model değil. Kendi adıma 3x8 pin altı 9070 XT almazdım. Sebebi ise anlık 500W ve üzerine Spike yapabiliyor. VRAM sıcaklıkları ve Hotspot hangisinde daha başarılıysa onu tercih edin. @LH44 ve @michaelscofield ile bir bakın. Güncel piyasaya daha hakimler.
Reaper var ancak bendeki karta taksit olmuyor hocam. Seçeneklerde Pulse ve Challenger kalıyor.@Realdrone, Ucuza Pulse daha iyi bir tercih olur. Ek olarak Reaper'da tercih edilebilir ucuz ise.
Teşekkür ederim hocam. Hynix modüllerim yok, EXPO da açtım. IG kapattım. Bir tek debloat kaldı onu da halledince tamamım sanırım. Tekrardan teşekkür ediyorum yardımlarınız için.Başarılı, Winutil ile Windows Debloat yapın. Ekran kartı takılıysa Integrated Graphics kapatın BIOS'tan ve EXPO açın. Zen A2-B2 iletip optimize konusu açın Hynix modüller varsa.