RX 9070 XT ile RGB kontrolcüsü aynı anda güç bağlantısı nasıl yapılır?

PCI-e'de 6+2 pin zaten? O ekstra iki pin sense için var. Ekran kartına bu kablodan 150W çekebilirsin diyor. Kontrolcü de gerekmediğinden koymamışlardır.
Hocam psu üzerindeki 3 adet 8 pin girişinin biri cpuya gidiyor zaten 2 giriş kalıyor. İkisi de gpu’ya gittiği için bu kontrolcüden gelen 6 pini psunun sata molex girişlerine uydurma şansım var mı yoksa tek yol cpu’daki pinler mi?

Var. O yüzden yukarıda iki tane dönüştürücü attım. Biri 2 tane molex'i PCI-e 6+2 pine çeviriyor, öbürü CPU'yu PCI-e'ye (onu sorman lazım).

İfadeler: X99
Var. O yüzden yukarıda iki tane dönüştürücü attım. Biri 2 tane molex'i PCI-e 6+2 pine çeviriyor, öbürü CPU'yu PCI-e'ye (onu sorman lazım).
O molexleri de bu kablo ile psudaki molex kısmına mı bağlayacağım yani araya bi kablo daha mı giriyor, kusura bakmayın çok basit bir şey soruyorsam

Dosya Ekleri

• IMG_9355.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 9
Evet.

@atasevdikk bunu deneyin. 6 pin direkt molex/sata kısmına takılmıyor mu?
Hocam rgb kontrolcüden gelen kablonun ucu dişi yani pin değil o yüzden takılamaz araya molex dönüştürücüyü koymak gerekiyor o yüzden

Hocam her 8 pin 6+2 şeklinde mi? Yurt dışında yaşıyorum da attığım linke bakabilir misiniz bu attığım linkteki dönüştürücü sabit 8 pin mi 6+2 mi

Dosya Ekleri

• image.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
6+2'dir 8 pin yapacaklarını pek sanmıyorum. Satıcıya sor istersen.

6+2'dir 8 pin yapacaklarını pek sanmıyorum. Satıcıya sor istersen.
https://allegro.pl/oferta/akyga-kab...x-molex-m-pci-express-6pin-m-0-15-18130798786

Tamam onun yerine direkt bunu buldum, sipariş edeceğim. Rgb için araya bir kablo daha girmesi tatsız bir de bunu kablolamakla uğraşacağız. Bir de şimdi boşa düşen pci-e kablosu ile elimde 2 adet çift başlı 8 pin pcie var. Bunun birini kullanıp diğeri yerine yine tek başlı pcie kablosu almak daha mı mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…