Ekran kartı bu. Bu model nasıldır, eksikliği veya dezavantajı var mı? Ses veya sıcaklık problemi yaşar mıyım? Coil whine var mı? Bu fiyata alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?
Ekran kartı bu. Bu model nasıldır, eksikliği veya dezavantajı var mı? Ses veya sıcaklık problemi yaşar mıyım? Coil whine var mı? Bu fiyata alınır mı?
CW şans işi. Her modelde yaşanması mümkün.
Sıcaklık problemi yok.
Ses?CW şans işi. Her modelde yaşanması mümkün.
Sıcaklık problemi yok.
Tatmin eder bence. Fakat giriş seviye kartlardan aşırı sessizlik beklemeyin.
Traktör değil. Çok hassas bir şey beklemeyin.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
En ucuz model değilse alternatiflere bakardım. RX 9060 XT versiyonu kadar iyi değil.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kullanıyorum bu kartı. Sıcaklık değerlerine aşağıdaki konumdan bakabilirsin. Ses olarak dikkatimi çekmedi diyebilirim.
Konu 'Sapphire Pulse RX 9070 XT FurMark testi sonuçları' https://techolay.net/sosyal/konu/sapphire-pulse-rx-9070-xt-furmark-testi-sonuclari.135262/
Ben de kullanıyorum. Sorunsuz sıkıntısız.
Kullanıyorum bu kartı. Sıcaklık değerlerine aşağıdaki konumdan bakabilirsin. Ses olarak dikkatimi çekmedi diyebilirim.
Konu 'Sapphire Pulse RX 9070 XT FurMark testi sonuçları' https://techolay.net/sosyal/konu/sapphire-pulse-rx-9070-xt-furmark-testi-sonuclari.135262/
Arkadaşlar coil whine var mı? Ya da ses olarak rahatsız edicilik veya problem?
Ben de yok ama duymuyor da olabilirim tabi. Beni rahatsız eden bir durum olmadı. Zaten bu yüzden sorunsuz sıkıntısız yazdım.Arkadaşlar coil whine var mı? Ya da ses olarak rahatsız edicilik veya problem?