fatihbey00

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar bileşenleri veya BIOS gibi teknik şeylerden pek anlamıyorum, bu yüzden basit bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Sorunum şu:

Kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition (sürüm 25.10.16) programında "Kayıt ve Yayın" (Record & Stream) diye bir bölüm vardı, ama bir süredir bu bölüm kayboldu. Ekran kaydı yapmak istiyorum ama bu özelliği bulamıyorum. Ayrıca, ayarlar kısmında "Fabrika Ayarlarına Dön" gibi bir seçenek de yok gibi görünüyor.

• Ekran Kartı: AMD Radeon RX 9070 XT

• Denediğim şeyler:
    • İşlemcimin içindeki dahili grafiği (AMD Radeon Graphics) Aygıt Yöneticisi’nden kapattım.

Hocam 25.6.3 sürümünden gidiyoruz oraya nasıl gittiniz :D. Araştırdığımda 2 3 gün önce birkaç kişide bu durumu yaşamış nedeni ise Windows kaynaklı olduğu belirlenmiş. İlk olarak son sürüm adrenali ve DDU indirin. Daha sonra internet bağlanıtısını kesin DDU ile güvenli mod da (güvenli modda açamazsanız normal modda 2 kere temizlik yapın) yazılımı kaldırın daha sonra adrenalini kurun kurulum bittikten sonra (eğer kurulum sırasında internet isterse istediğinde takın) interneti bağlayın. Büyük ihtimal sorun çözülecek.

Hocam 25.6.3 sürümünden gidiyoruz oraya nasıl gittiniz :D. Araştırdığımda 2 3 gün önce birkaç kişide bu durumu yaşamış nedeni ise Windows kaynaklı olduğu belirlenmiş. İlk olarak son sürüm adrenali ve DDU indirin. Daha sonra internet bağlanıtısını kesin DDU ile güvenli mod da (güvenli modda açamazsanız normal modda 2 kere temizlik yapın) yazılımı kaldırın daha sonra adrenalini kurun kurulum bittikten sonra (eğer kurulum sırasında internet isterse istediğinde takın) interneti bağlayın. Büyük ihtimal sorun çözülecek.
Teşekkürler evet detayını biraz öğrendim windows ile alakalı bir durummuş ^^