EmirEffect

Çalışkan
AMD ReLive özelliğini kullanmaya çalışıyorum fakat uzun süredir ses ve mikrofon kaydetmeme sorunu vardı. Şimdilerde ise hiçbir şekilde kayıt alamıyorum, kısayolu kullanmaya çalıştığımda ise sürekli tekrar oynatma kapalı olarak görünüyor, açıyorum bir süre sonra tekrar kapanıyor. Normal ekran kaydı almaya çalıştığımda da kaydediliyor yazıyor fakat kayıt klasöründe hiç kayıt görünmüyor. Niyetim devamlı ekran kaydı değil sadece oyunlarda yaşadığım komik anları tekrar oynatma ile kısa süreli kaydetmek. Xbox veya SS gibi çeşitli yazılımlar kullanarak arka tarafta sisteme yük olsun istemiyorum. Bu hatayı düzeltmenin bir yolu var mı?

Kayıt bazen alıyor bazen almıyor fakat asıl yaşadığım en büyük sorun ses kaydı alaması.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-01-13 210604.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-13 210604.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 55
9070XT'ye geçtiğimden beri ReLive'ın bir kere düzgün çalıştığını görmedim. Bende kayıt almama sorunu var. Kafasına eserse bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ne denediysem maalesef çözemedim. Tam çözdüm diyorum, bi' kaç gün sonra aynı şekilde kayıt almamaya başlıyor. Mesela şu anda deniyorum ve kayıt almıyor. Alternatif yazılımları kullanmak zorunda kalıyorsun maalesef.