Kamiki

Çalışkan
Merhaba, aşağıdaki görüntüde görebileceğiniz gibi bir görüntü alıyorum. Driverları tekrardan kurdum fakat herhangi bir sonuç alamadım. Tam ekran yapınca bir sorun kalmıyor fakat çerçevesiz ekranda kullanmak istiyorum. Ayrıca yine çerçevesiz ekranda sağ üstte açılabilen performans değerleri kısmı da buradaki gibi olmasa karıncalanmış şekilde görülüyor ne yapabilirim?

1753802866935.webp

Merhaba, aşağıdaki görüntüde görebileceğiniz gibi bir görüntü alıyorum. Driverları tekrardan kurdum fakat herhangi bir sonuç alamadım. Tam ekran yapınca bir sorun kalmıyor fakat çerçevesiz ekranda kullanmak istiyorum. Ayrıca yine çerçevesiz ekranda sağ üstte açılabilen performans değerleri kısmı da buradaki gibi olmasa karıncalanmış şekilde görülüyor ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 168222
- Ekran Ayarlarını Kontrol Et: Oyun veya yazılım için doğru ekran çözünürlüğü ve yenileme hızı ayarlandığından emin olun. Monitörünüzün önerilen çözünürlüğünü kullanmalısınız.

- ReLive Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Uygulamanın ayarlarında, kayıt yöntemi (örneğin, donanım veya yazılım kodlaması) değiştirmeyi deneyin. Donanım kodlaması tercihi genellikle daha iyi performans sağlar.
- Kayıt ayarlarında "Yüksek Performans" modunu veya benzer ayarları seçin.

- Grafik Sürücülerini Güncelleyin: Sürücülerinizi en son sürümlerle güncelleyin. AMD'nin resmi web sitesinden en güncel sürücüleri indirin ve kurun.

- Monitör Kablolarını Kontrol Edin: HDMI veya DisplayPort kablonuzun iyi durumda olduğundan emin olun. Kötü kablo bağlantıları görüntü bozulmasına neden olabilir. Farklı bir kablo veya port deneyin.

- Oyun İçi Grafik Ayarları: Oynadığınız oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin, özellikle de antialiasing veya görüntü kalitesini etkileyen diğer ayarları.

- Arka Plan Uygulamaları: Kayıt esnasında bilgisayarınızda gereksiz uygulamaların çalışmadığından emin olun. Bu, CPU ve GPU kaynaklarını serbest bırakabilir.

- Performans İzleyici: ReLive'deki performans değerlerinin düzgün görünmesi için, aygıt yöneticisinde tüm görsel bileşenlerin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, biraz daha fazla sistem RAM'i almayı düşünün.

Bu adımları takip ederek sorunuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, monitörünüzün teknik bilgilerini (model, çözünürlük, vb.) belirtin, böylece daha fazla yerinde bilgi sağlayabilirim.