Garp10

Çalışkan
1763633633521.webp

1763633830358.webp

Bilgisayarımda RX 6700 kullanıyorum ve son birkaç gündür AMD Adrenalin yazılımı durduk yere açılmamaya başladı; sürekli “İndirme Başarısız” hatası alıyorum. DDU ile sürücüyü tamamen kaldırıp temiz kurulum yaptım ve Windows Update üzerinden otomatik sürücü yükleme ayarlarını da kapattım, yani Windows'un herhangi bir driver yüklememesini özellikle sağlamaya çalıştım. Ancak buna rağmen bugün sabah bilgisayarı açtığımda Windows'un kendi kendine “32.0.21030.2001” sürücüsünü tekrar yüklediğini gördüm ve bu yükleme Adrenalin'in yeniden bozulmasına neden oldu. Daha önce böyle bir şey olmuyordu, ayarları kapattığımdan da eminim; buna rağmen Windows kendi sürücüsünü kurmaya devam ediyor.

Windows Update'te AMD driver'ı göründüğünde bunu indirip hide updates kısmında AMD driverları gizleyin, gizlenmediği sürece kafasına göre kurmaya devam ediyor maalesef.

Windows Update'te AMD driver'ı göründüğünde bunu indirip hide updates kısmında AMD driverları gizleyin, gizlenmediği sürece kafasına göre kurmaya devam ediyor maalesef.

eskiden böyle bir problem yoktu şimdi niye kafasına göre yüklüyor anlamadım otomatik yükleme özelliğinide kapattım

eskiden böyle bir problem yoktu şimdi niye kafasına göre yüklüyor anlamadım otomatik yükleme özelliğinide kapattım

Ben de RX580 ile çok problem yaşamıştım sırf bu durumdan maalesef, wattman hatasını bile şu wushowhide ile çözmüştüm.
Driver'ı kaldırın, restart edin AMD driver Windows Update kısmında görünecek oto yükleme için, daha sonra bu programı açıp hide updates kısmından AMD Driver'ı gizleyin bir daha otomatik kurmayacaktır.

Daha sonra normal AMD sürücüsünü sitesinden kurup indirebilirsiniz.