Sistem açılıyor orada bir sorun yok. Fast bootu kapatınca BIOS ekranına da erişebiliyorum. Ama şu an RAM'im 4800 MHz'de. Zaman aşımı hatası tekrarlayacak mı bilmiyorum. Şu an kayda değer bir şey yapmadım kabloları çıkartıp taktım sadece.
Eki Görüntüle 279660yüklü olan driverı silip AMD'nin sitesindeki opsiyonal gözüken bu driverı yükleyerek denemeli miyim?
Bir de şu konuda belirtildiği gibi 26.8.1 güncellemesinden sonra driver time out hatalarını AMD raporlamış. Eski sürücülere dönmek çözüm olabilirmiş sanırım.
AMD Adrenalin 26.8.1 sürücüsünden sonra bazı Radeon kullanıcıları driver timeout, siyah ekran, görüntünün kısa süreli gitmesi ve oyunların çökmesi gibi sorunlar bildirmeye başladı. Şikayetler özellikle son birkaç gündür AMD topluluklarında artmış durumda. War Thunder tarafında AMD 26.8.1 + DX12 kombinasyonunda driver timeout sorunu ayrıca rapor edilmiş ve konunun AMD tarafından incelendiği belirtilmiş.
Benzer raporlar Apex Legends, Marvel Rivals ve tarayıcıda video oynatma sırasında da görülüyor ancak şu an için 26.8.1'in tüm sistemlerde genel bir sorun çıkardığını söylemek doğru değil...