Ben buna geçen hafta çöktüm ve en son çıkan driverı yükledim maaşallah canavar gibi, Mafia4 gibi sorunlu bir oyun bile en yüksek ayarlarda yağ gibi akıyor.

Normalde en ucuz modele çöksün derdim ama fark bu kadar azken değer. Bende de Gigabyte gaming OC var değiştiresim geldi.

Bakarken de bendekinin en küçük(kısa) 9070 XT modeli olduğunu fark ettim. Mini ITX go brr.

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler, bir şey daha soracağım. Şu anda RTX 4070 ekran kartımla örneğin PUBG’de veya herhangi bir rekabetçi oyunda 250 FPS alıyorsam, RX 9070 XT’ye geçtiğimde sadece AMD olduğu için FPS kaybı gibi bir durum yaşamam, değil mi? Çünkü bazı arkadaşlar “NVIDIA rekabetçi oyunlarda daha iyi” gibi şeyler söylüyor. Bu, NVIDIA’nın ekstra özelliklerinden dolayı mı söyleniyor?

Herkese teşekkürler, bir şey daha soracağım. Şu anda RTX 4070 ekran kartımla örneğin PUBG’de veya herhangi bir rekabetçi oyunda 250 FPS alıyorsam, RX 9070 XT’ye geçtiğimde sadece AMD olduğu için FPS kaybı gibi bir durum yaşamam, değil mi? Çünkü bazı arkadaşlar “NVIDIA rekabetçi oyunlarda daha iyi” gibi şeyler söylüyor. Bu, NVIDIA’nın ekstra özelliklerinden dolayı mı söyleniyor?
Fps kaybı yaşamazsın fakat nvidia refleks düşürme gibi özellikleri sayesinde on plana çıkıyor. AMD ise daha geri plandaki amd nik kendi refleks gecirmeside bazı durumlarda seni eksiye bile sokabilir.

NVIDIA da sürücü problemleri var, ne değişti ki? Hatta son günler de forum da NVIDIA kartlar ilgili bir sürü konu açılıyor. Nitro modeli alın derim.

Allah kahretsin o konuda NVIDIA'yı, oyun oynuyorum X sürümünde 350 FPS'a sürümünde 500 FPS alıyorum. Bir düzeltmediler.