RX 9070 XT vs RTX 5080

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EminEge0102
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 908
  • Etiketler Etiketler
    9070xt
RX 9070 XT, RTX 5070 Tİ dengi bir kart aralarındaki %2-3'ün bir anlamı yok. Diyorsanız ki ben sadece oyun oynarım CUDA benim için önemli değil 6 ay beklenmez. Diyorsanız ki zaman ve para sorunum yok o zaman düşünmeden RTX 5080'i alın direkt olarak segment atlamış olursunuz. Aslında cevabı sizin neyi istediğinizdir.

Arkadaşlar yurt dışından RTX 5080 alırsam 54.000 TL'ye gelıyor, TR fiyatı 70.000 TL ama 4-6 aya gelecek. Tanıdık gelirken getirecek. RX 9070 XT alırsam elime direkt ulaşacak.

Performans farkı ne kadar acaba?

5080 daha güçlü ancaj bu fiyata sadece 16 GB vermeleri ve bu şekilde.
Alınması fiyasko. 5000 Super serisi çıkacak ilkbaharda eğer üst düzey kart istiyorsan 5070 Ti super veya 5080 Super bakabilirsin.

Çıkacağı kesin değil ama 9080 ve 9080 XT'de bekleyebilirsin ama şu an 5080 alınmaz.

Neden bu kadar öfkelisin bu konuda? Ben kendim de 5080 kullanıyorum. Tabii ki 5080 daha iyi, rakip kartlar bile değiller zaten. 9070 XT daha f/p, onu belirtiyoruz.
Herkes "paramın alabildiğinin en iyisini alayım" düşüncesinde değil. Bunu anlamıyorsunuz. Adam "ekran kartına 55K verebilirim" diyor. "55 bin liram bana batıyor mutlaka harcamalıyım." demiyor.

Neden, ASUS Prime kötü mü? Ben de Palit Gainward'a güvenmiyorum.
Asus Prime serinin en giriş modeli. Benzer fiyatlarda daha iyi kartlar mevcut. Örnek olarak Palit GamingPro, Gainward Phoenix gibi.

Gainward, Palit'in alt markasıdır.

ASUS Prime serinin en giriş modeli. Benzer fiyatlarda daha iyi kartlar mevcut. Örnek olarak Palit gamingpro, Gainward Phoenix gibi.

Gainward, Palit'in alt markasıdır.

ASUS Prime'in kötü bir özelligi varı yoksa giriş seviyesi diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…