5070'e geçtim daha akıcı geliyor bilmiyorum belki psikolojiktir belki başka bir nedeni vardır ama uzunca bir süre Sapphire ve AMD kart alacağımı sanmıyorum.

Bende aldım hocam kullandım daha ilk günden sorun yaşattı bana 26.1.1 sürümü direkt iadeye verdim AMD kendini hala düzeltememiş şu anda RTX 5070 Ti kullanıyorum çok iyi maşallah MFG açmama bile gerek kalmıyor oyunlarda DLSS açmak yetiyor.

Ben 9070XT kullanıyorum 1 aydan beri 4K 2K Ultra ayarlarda güncel oyunları oynuyorum hiç sorun göremedim bazen oyundayken alt+e yapıp yazılımı açmıyor açsada takılabiliyor ama nadir. Bir ekran kartından daha ne istersinizki zaten anlamadım.

Bende aldım hocam kullandım daha ilk günden sorun yaşattı bana 26.1.1 sürümü direkt iadeye verdim AMD kendini hala düzeltememiş şu anda RTX 5070 Ti kullanıyorum çok iyi maşallah MFG açmama bile gerek kalmıyor oyunlarda DLSS açmak yetiyor.
Ne kadar fark ödediniz?

Ben bayağı fark ödedim keşke bu kadar para farkı olmasa ama NVIDIA tekel olduğundan böyle durumlar 37 bin TL idi ASUS Prime RX 9070 XT ben ASUS TUF RTX 5070 Ti 66 bin TL'ye aldım 30k fark var verdim ama hem ASUS TUF oldu hem de RTX 5070 Ti oldu NVIDIA'ya geçmiş oldum. Değdi mi 30k ya derseniz her kuruşuna değiyor. Neden derseniz MFG yıllarca sorunsuz götürür.

Ben bayağı fark ödedim keşke bu kadar para farkı olmasa ama NVIDIA tekel olduğundan böyle durumlar 37 bin TL idi ASUS Prime RX 9070 XT ben ASUS TUF RTX 5070 Ti 66 bin TL'ye aldım 30k fark var verdim ama hem ASUS TUF oldu hem de RTX 5070 Ti oldu NVIDIA'ya geçmiş oldum. Değdi mi 30k ya derseniz her kuruşuna değiyor. Neden derseniz MFG yıllarca sorunsuz götürür.
Bende Şimdi 11 bin ila 19 bin TL fark ödeyerek 4080-4080S veya 5070 Ti geçiş yapmaya çalışıyorum. Umarım başaracağım.

Smooth görüntü olarak kastettiğin şeyi anlıyorum. ''Kağıt üzerinde'' eşdeğer FPS vermelerine karşın RX 9060 XT'den RTX 5060 Ti'a geçtiğimde R6 çok daha smooth bir görüntü vermişti. Olaya bu açıdan bakınca RX 9070 XT tarafında sorun yaşıyorsan tabii ki RTX 5070'e geçilir.

Sorun yaşamıyor olsan bunu önermezdim çünkü FPS artışı sağlayacak bir geçiş olmayacak bu. RTX 5070 Ti için de bütçe yoksa neden olmasın derim.