Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Forumdan birisi satiyor. Fiyati uygun geldi ancak benim islemci R5 4500 ve PSU da 650W sanirim. Darbogaz olur mu guc kaynagi yeterli mi? Bu yaz ekran karti yukseltme fikrim vardi. Bu firsat iyi mi yoksa yazin sonuna dogru RX6600 mu almalıyım?

Islemci acisindan ben hiçbir sorun olmayacagini dusunuyorum da eski bir ekran karti olunca guc kaynagi kafama takildi. Guc kaynagi RX660 icin yeterli olur mu? O var bir de. Bütçem hem ekran kartina hem de guc kaynagina yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska arkadaslar da fikir verirse sevinirim. 2500 liralik teklif bugune ozel. Mantikliysa kacirmak istemem.

Bence ekran kartına da ihtiyac yok gibi hocam. RX 6400 idare eder sizi.

Evet idare diyor ancak elimdeki parayla yukseltme yapmak istedim. Yoksa parayi ne yapabilirim ki baska? Zaten oynadigim en agir oyunlar RDR 2 ve Forza 4. Ikisinde de tatmin ediyor beni.

Her ne kadar güzel kart olsa bile eskidi. Daha iyi alternatifler mevcut. Aynı şeyi 1080 Ti için de söylüyorum.

Hocam, bu ayin sonunda 10 bin lira gibi bir param olacak. Bes bin civarina soyle bir şey mi alayim yoksa bu karti alip geceyim mi simdi? Sahsen paramin cogunu harcamak istemiyorum cunku ailem para nerede diye sordugumda ekran karti aldim 5 bin lira verdim dersem kizabilirler. Ayrica 2500'e Vega alsam kalan parayla ikinci el bir laptop da alabilirim. Bu sartlarda biraz bekleyip 5000 liraya guncel bir kart olan RX6600 almam mi mantikli yoksa şu an elimdeki parayla Vega 56 almam mi?

Hocam 5000TL'ye Param Güvende ile satılan RX 6600 XT görmüştüm sarı sitede. Bulabilirsem buraya atabilirim.

Forumdan birisi satiyor. Fiyati uygun geldi ancak benim islemci R5 4500 ve PSU da 650W sanirim. Darbogaz olur mu guc kaynagi yeterli mi? Bu yaz ekran karti yukseltme fikrim vardi. Bu firsat iyi mi yoksa yazin sonuna dogru RX6600 mu almalıyım?

Islemci acisindan ben hiçbir sorun olmayacagini dusunuyorum da eski bir ekran karti olunca guc kaynagi kafama takildi. Guc kaynagi RX660 icin yeterli olur mu? O var bir de. Bütçem hem ekran kartina hem de guc kaynagina yetmez.
Hocam ben 1 hafta öncesine kadar alıp sattım gayet güzel kart. İşlemciniz tam besleyecektir. Bütçeniz çıkıyor ise kesinlikle alınabilir.

Hocam 5000TL'ye Param Güvende ile satılan RX 6600 XT görmüştüm sarı sitede. Bulabilirsem buraya atabilirim.

Hocam ilani bulduysaniz atabilir misiniz? Ayrica yaz sonuna kadar bu kart kalir mi?

Arkadaslar sanirim RX6600 alacagim. 20, 30 fps fark attigi yerler var sanirim. Ayrica guncel. Bu ilanlardan hangisi mantikli? Ayrica yaz sonunda yine bu fiyata bu tarz ekran kartlari kalir mi?

Sanirim en ustteki ilanin gercek fiyati degil. Anlik fiyat istenmis diye not dusulmus.

Son düzenleme: