Topcu 72

Üstün
Merhaba. Alalı daha bir ay kadar oldu. Sıfır aldım. ROG Ryujin 240 beyaz olan modeli. Ekranında beyaz renkleri pembe tonlarda gösteriyor. Bağlantıları kontrol ettim, yazılımı güncelledim ama düzelmedi. Acaba donanımsal bir sorun mudur bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Alalı daha bir ay kadar oldu. Sıfır aldım. ROG Ryujin 240 beyaz olan modeli. Ekranında beyaz renkleri pembe tonlarda gösteriyor. Bağlantıları kontrol ettim, yazılımı güncelledim ama düzelmedi. Acaba donanımsal bir sorun mudur bu?
oled panel ile alakalı olabilir. Sabit bir görüntü mü vardı ?

Ekranı çıkartırsanız arkasında flex kabloları görürsünüz. Orada bozukluk veya herhangi bir şey var mı?

Ekranı çıkartırsanız arkasında flex kabloları görürsünüz. Orada bozukluk veya herhangi bir şey var mı?
Hocam ekranı çıkartmaktan kasıt kare şeklindeki dış katmandaki kutu gibi olan şeyi diyorsanız o zaten çıkıyor rahatça. Onun da içinde vidalar var, o vidaları söküp bakmam gerekir mi?

Dosya Ekleri

• 20260807_080841.webp
    20260807_080841.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 4