Merhaba. Bugün Ryujinx emülatörü indirip kurdum. Deneme amaçlı da CAT Quest 3 indirdim. Gayet iyi bir şekilde çalıştı laptopumda(laptopum dahili ekran kartına sahip) ama oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor. İngilizcem az biraz olmasına rağmen çok bir şey anladığımı söyleyemeyeceğim. Ryujinx emülatörü ile oynanan Nintendo Switch oyunlarına Türkçe yama yapılabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam normal Türkçe yama olur mu? Yoksa emülatör veya Nintendo uyumlu farklı yama gibi bir sorun olur mu?
Yama yapmışlarsa olur. Ben Zelda ToTK'yı Türkçe yama yaptım emülatörden, öyle oynadım.Hocam normal Türkçe yama olur mu? Yoksa emülatör veya Nintendo uyumlu farklı yama gibi bir sorun olur mu?
- Makaleler
- 23
Normal Türkçe yama olmaz. Port edilmesi lazım.Hocam normal Türkçe yama olur mu? Yoksa emülatör veya Nintendo uyumlu farklı yama gibi bir sorun olur mu?
Tamamdır hocam sinnerclown sitesinden indirdiğim Türkçe yama ile oyunu Türkçe yaptım az önce.
Cat Quest III Türkçe Yama [swat] bu linke basıp sinnerclown sitesine kayıt olup, yama için yorum yapıp yamayı en alttan indirebilirsiniz. Sanırım sitedeki bütün yamalar siteye kayıt olunca erişime açılıyor.
Cat Quest III Türkçe Yama [swat] bu linke basıp sinnerclown sitesine kayıt olup, yama için yorum yapıp yamayı en alttan indirebilirsiniz. Sanırım sitedeki bütün yamalar siteye kayıt olunca erişime açılıyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Linki paylaşırsanız konuyu okuyacaklara yardımcı olmuş olursunuz.Tamamdır hocam sinnerclown sitesinden indirdiğim Türkçe yama ile oyunu Türkçe yaptım az önce.