emilbreivik

Uzman
İşlemci macunu en son 1 - 1.5 yıl önce, bilgisayarın eski sahibi tarafından değiştirildi ama ne kalitede bir macun sürdü hiçbir fikrim yok. Soğutucu olarak da stok fan var.

Genel olarak ağır oyunlarda maksimum 30 dakika içinde bilgisayar kendine res atıyor. CS oynarken sadece 1 kere res atma olayı yaşadım şimdiye kadar. Bunun dışında Hogwarts Legacy ve Days Gone'da 30 dakika bile oynayamadan res attı. Boştayken işlemci sıcaklığı 55-60'ın altına düşmüyor.

Bu işlemci için önerdiğiniz kaliteli macun ve hava soğutucu önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği Assassin Spirit 120 gerçekten çok iyi. Hatta yanlışlıkla parasına göre bu kadar iyi yapıldığını falan düşünüyorum. Fansız, pasif soğutucu olarak kullanıp verim alan gördüm.

Termal macun konusunda benim önerim Noctua NT-H1 olur. Senelerdir formülünü, termal iletkenlik değerini falan açıklamadı firma ancak testlerde hep üst sıraları alır, ayrıca kıvamı da yerindedir Pump-out yapmaz. El çantamda hep bir şırınga vardır olur ki bir yerde elime cihaz geçer bakım yaparım diye.

İçinden TF4 çıkıyor.

Doğru, bir an onu unuttum. :) yedek kalsın derse yine de alabilir konu sahibi, tek kullanımlık oluyor çünkü içinden çıkan.

TF4 ve TF7 arasında kalite açısından fark var mı peki? Bir de aşağıdaki ürün hakkında bilginiz var mı, aradaki fiyat farkına değer mi?

Yine bunun da içinden macun çıkıyor mu peki?

TF4 ve TF7 arasında kalite açısından fark var mı peki? Bir de aşağıdaki ürün hakkında bilginiz var mı, aradaki fiyat farkına değer mi?

Yine bunun da içinden macun çıkıyor mu peki?

Bu daha iyi bir ürün. Alacağınız tüm soğutuculardan çıkar hemen hemen. Bunun içinden TF-7 çıkıyor.