Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Eğer Ryzen 5 3600 ile bu FPS'leri almamın nedeni bu ise o zaman sorun yok demek
Ölüm maçında zaten 110-120 FPS gibi değerler o kadar da sorun değil, çünkü dereceli bir mod değil. Rekabetçi ve seçkin modlarda ise zaten FPS yüksek olacağı için CS2'yi böyle oynamaya devam edeceğim.
İleride bütçem olursa ya işlemcimi değiştireceğim, ya da işlemci, anakart ve RAM'i birlikte değiştirip güncel platforma geçeceğim.
AceTeq
Üstün
Eğer Ryzen 5 3600 ile bu FPS'leri almamın nedeni bu ise o zaman sorun yok demek
Ölüm maçında zaten 110-120 FPS gibi değerler o kadar da sorun değil, çünkü dereceli bir mod değil. Rekabetçi ve seçkin modlarda ise zaten FPS yüksek olacağı için CS2'yi böyle oynamaya devam edeceğim.
İleride bütçem olursa ya işlemcimi değiştireceğim, ya da işlemci, anakart ve RAM'i birlikte değiştirip güncel platforma geçeceğim.![]()
5600X ve RX 6700 ile benchmark'ta ortalama 465 FPS alıyorum ama ölüm maçında 300 filan oluyor, çok nadir olsa da 170 FPS filan görebiliyorum. Normal maçta da genelde 400 civarıydı galiba. Kendi ayarlarımla böyle.
celilemrednsmnt
Üyecik
PBO ve CO ayarlarını yaptınız mı? Soğutucunuz stok mu?Eğer Ryzen 5 3600 ile bu FPS'leri almamın nedeni bu ise o zaman sorun yok demek![]()
AceTeq
Üstün
PBO ve CO ayarlarını yaptınız mı? Soğutucunuz stok mu?
3000 serisi CO desteklemiyor ama düzgün bir statik OC fena olmaz. Soğutucu iyiyse.
celilemrednsmnt
Üyecik
Desteklemediğini unutmuşum. PBO da mı desteklemiyor?3000 serisi CO desteklemiyor ama düzgün bir statik OC fena olmaz. Soğutucu iyiyse.
AceTeq
Üstün
Desteklemediğini unutmuşum. PBO da mı desteklemiyor?
Destekliyor ama 3000 serisinde tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum.
celilemrednsmnt
Üyecik
Eğer ikinci elde kendi işlemcisini satıp uygun fiyata 5600 bulursa mantıklı.O kartın hakkı en az 5600. İşlemcini değiştirmelisin.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-