Yeni Ryzen 5 5500 aldım ve kullanmaya başladım, fakat stok fan da ve macun da pek kaliteli değil. Bir sorun çıkar mı? 91 dereceye cikiyor. Fan siparişim gelene kadar bir iki gün idare etsin yeter. Sıkıntı falan çıkarır diyorsanız ne yapmalıyım gücünü mu kismaliyim nasıl olacak?
Detaylar
Kim cevapladı?Yani tahminimce pzr salı gelecek.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir şey olmaz o zamana kadar.
Aynı işlemciyi stok fan ve kendi macunu ile kullanıyorum, bu kadar yüksek derecelerde çalışmıyor. Tam olarak ne yaparken bu dereceye çıkıyor?
Büyük ihtimalle sıcak bir yerde. Bende de yükte 90 dereceye kadar çıkıyordu.
Aynı işlemciyi stok fan ve kendi macunu ile kullanıyorum, bu kadar yüksek derecelerde çalışmıyor. Tam olarak ne yaparken bu dereceye çıkıyor?
Hocam kendi macunuyla kullanmiyorum çok dandik ne olduğu belli olmayan bir macun kullanıyorum şu an.
O zaman çok normal. En kısa sürede düzgün bir macun alın.Hocam kendi macunuyla kullanmiyorum çok dandik ne olduğu belli olmayan bir macun kullanıyorum şu an.
O zaman çok normal. En kısa sürede düzgün bir macun alın.
Öyle yapacağım sipariş gelmesini bekliyorum.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
5600 bile stok soğutucu ile bu değerleri görmüyor fan tam oturmadı veya hiç macun bile olmayabilir hocam kötüden ziyade.Hocam kendi macunuyla kullanmiyorum çok dandik ne olduğu belli olmayan bir macun kullanıyorum şu an.
1-2 gün için pek problem olmaz bu arada kullanabilirsiniz yine de dikkatli olmakta fayda var.
Son düzenleyen: Moderatör: