Aynı işlemciyle benzer bir sorun yaşamıştım. SoC voltage düzenleyerek çözmüştüm.

Hocam o voltajı ne yapmalıyım ne kadar oynamaliyim?

Hocam offset mode - yapip bir kez artı bastim ve gercekten şu an gerece gozukuyor. Fakat soyle bir şey fark ettim bilgisayari aciyorum acilir acilmaz 70 derecede oluyor ama iniyor sonradan bir sorun yaratır mı bu acaba.

Ve bilgisayari acarken delete ve F2 basmayi soyleyen ASUS ekrani gelmiyor bu yüzdende BIOS'u açamıyorum şu an

Son düzenleme:
Hocam o voltajı ne yapmalıyım ne kadar oynamaliyim?

Hocam offset mode - yapip bir kez artı bastim ve gercekten şu an gerece gozukuyor. Fakat soyle bir şey fark ettim bilgisayari aciyorum acilir acilmaz 70 derecede oluyor ama iniyor sonradan bir sorun yaratır mı bu acaba.

Ve bilgisayari acarken delete ve F2 basmayi soyleyen ASUS ekrani gelmiyor bu yüzdende BIOS'u açamıyorum şu an

Fastboot gibi bir özellikten dolayı gelmiyordur. 70 dereceden bir şey olmaz. SoC voltage için manuel 1.150v ideal diye biliyorum, doğru mu @deadfellow hocam. Belleklere hız aşırtma için de gerekli olması lazım.

Fastboot gibi bir özellikten dolayı gelmiyordur. 70 dereceden bir şey olmaz. SoC voltage için 1.150v ideal diye biliyorum, doğru mu @deadfellow hocam.

IMG_20250201_051731.webp

Hocam ReSize BAR'i on yapinca bu ASUS BIOS gelmiyormus.

SoC voltaji arttirdigimda gözükmemeye devam etti bende - ye alip voltaji 0.993 yaptim ve isi gözüküyor şu an. Cokmu dusuk voltaj? Ne sıkıntı yaratir acaba?
IMG_20250201_061523.webp

Son düzenleme: