Detaylar
Kim cevapladı?NeonCircuit
Uzman
Evet hocam, değiştirme lafını çok duymuştum öncelerde de.600W yeter ama PSU'nuz kaliteli değil ve epeydir kullanıyorsunuz, o yüzden değiştirmek mantıklı.
AMD'nin sitesinde en az 700W kullanmamız gerektiğini söylüyor hocam. 700W ama Bronze sertifikalı PSU seçsem mantıklı mıdır?600W yeter ama PSU'nuz kaliteli değil ve epeydir kullanıyorsunuz, o yüzden değiştirmek mantıklı.
AceTeq
Üstün
AMD'nin sitesinde en az 700W kullanmamız gerektiğini söylüyor hocam. 700W ama Bronze sertifikalı PSU seçsem mantıklı mıdır?
7700 XT için mi?
NeonCircuit
Uzman
Evet. Yoksa Silver veya Gold mu gerekli?
AceTeq
Üstün
Yok, yok o kadar gerekli değil. Attığım PSU yeter merak etmeyin, fazla masrafa gerek yok. Büyük ihtimalle bu sisteme son yükseltmelerinizi yapıyorsunuz. Bir dahaki sefer olursa bu sistemi tamamen değiştirmeniz gerekecek.
NeonCircuit
Uzman
Çok teşekkürler hocam. İşte bu yüzden kendimi teknoloji forumlarına emanet etmeyi seviyorum! Hızlı, kesin, çözümsel.Yok, yok o kadar gerekli değil. Attığım PSU yeter merak etmeyin, fazla masrafa gerek yok. Büyük ihtimalle bu sisteme son yükseltmelerinizi yapıyorsunuz. Bir dahaki sefer olursa bu sistemi tamamen değiştirmeniz gerekecek.
AceTeq
Üstün
Çok teşekkürler hocam. İşte bu yüzden kendimi teknoloji forumlarına emanet etmeyi seviyorum! Hızlı, kesin, çözümsel.![]()
Bu arada R5 5500, RX 7700 XT'ye tam yetmeyebilir. İstersen OC yaparak farkı azaltabiliriz.
NeonCircuit
Uzman
Nasıl olacak hocam? İşlemci'ye mi? Hocam fakat stok fan takılı. Kule tipi veya sıvı soğutma bir soğutucum yok.Bu arada R5 5500, RX 7700 XT'ye tam yetmeyebilir. İstersen OC yaparak farkı azaltabiliriz.
Son düzenleme:
AceTeq
Üstün
Evet, anakart B450 ve yeterli. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?
NeonCircuit
Uzman
Evet.Evet, anakart B450 ve yeterli. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?