@20424

Hocam, bu önerdiğiniz hava soğutma ne kadar bir düşüş sağlar? Sistemi CS2 için kurdum ama ileride ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum. Şu an GTX 1650 var. @SpeedBeast34 arkadaşın önerdiği Deepcool sıvı soğutma bana uygun geldi, alınır mı? Ya da sıvı soğutmalarda da uygun modeller var mı? Biraz çok şey istiyorum ama ayrıca kasa modelimi de yazmıştım: MSI Mag Forge 100M. Eğer sıvı soğutma alırsam, kasamın üstündeki mesh olan kısma takmam gerekiyor, değil mi?

Hangi DeepCool modeli uygun geldi? LE500 diyorsanız giriş seviye model çok performanslı değil ama işlemciniz için yine yeterli.

Bütçe zorlamak istemiyorum dediniz size uygun model önerdim, stok soğutucuya göre 15-20 derece düşüş olur.

Radyatörü kalındır, yukarıdaki boşluğu ölçüp kontrol edin.
Bunun dereceye etkisi ne olur? Ayrıca kalınlıktan kastınız nedir, genişliği mi yoksa aşağı doğru bakışından kalınlığı mı? Tam anlayamadım.

Radyatörün et kalınlığı fazla üzerine fanları da takınca iyice kalınlaşıyor, RAM'lere ve anakart soğutmasına çarpabiliyor.

Phantom spirit ile aşağı yukarı aynı perfotmansı gösterir, 7500F için çok fazla bu soğutucular.