1edanr
Gelişen
Sizce hangisi daha performanslıdır? Birinin işlemcisinin sonunda HS yazdığı için şüphe duydum açıkcası, oyun için alacağım.
max butcem 27000 civari zorlasak max 30000 kredi kartiyla alacagim cunku daha fazla arttiramam butceyi @RapidLemming955,İşlemciler yaklaşık olarak birbirinin aynısı fakat 6600H model 45 wh batarya ve 4 GB 3050 versiyonunu bulundururken, 7535HS model 6 GB 3050 ve 60 wh batarya bulunduruyor. 7535HS modeli tavsiye ederim aralarından. Tam bütçenize göre daha iyisi var mı diye de bakılabilir.
bu laptop icin rami nerden temin edicem ve kendim takarsam garantisi bozulur mu ayrica icine ekstra sata varsa sata yada m2 satin alip m2 ssd takmayi dusunuyorum bunda da garantisi bozulur mu
Bunu önerebilirim.
Sonradan RAM takviyesi de yaparsanız iyi olur.
SSD takmayı bilmiyorum ama ram bozabilir. Yetkili servise sorarsın en kötü.bu laptop icin rami nerden temin edicem ve kendim takarsam garantisi bozulur mu ayrica icine ekstra sata varsa sata yada m2 satin alip m2 ssd takmayi dusunuyorum bunda da garantisi bozulur mu
SSD takmayı bilmiyorum ama RAM bozabilir. Yetkili servise sorarsın en kötü.
Hayırlı olsun.Anladim bu arada onerdiginiz bilgisayari aldim şu an elime ulasti boyutu falan aşırı hosuma gitti teşekkürler.