• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Ryzen 5 7600 işlemci yükseltmesi ve 65 watt işlemciler için sıvı soğutma önerisi

7600 yükte bile 65 derece üstüne çıkmadı. Sadece 1-2 kere virüs taraması yaparken 70 derece civarına çıkmıştı. Zaten amaç olabildiğince serin çalışsın, yoksa üst seviye AMD işlemcileri alacak bütçem var aslında. 9700 ve 7700' da aşırı ısınmayan işlemcilermiş zaten. O yüzden tercih etmeye çalıştım.

Bu siteye asla inanmayın.

Arkadaşlar uyardı sağ olsunlar, dikkate almıyorum artık. Sadece devam mı etsem bu işlemciden kararsızım. İşlemcimi alırken geçici almıştım aslında, gönlümde yatanlar söylediğim işlemciler.

Keyfi bir masraf olarak görüyorum, ancak yükseltme yapacaksanız bütçenize göre en güncel ve güçlü olanı tercih edin.

Crucial ve Lexar SSD kullanıyordum, değiştirdim Samsung 990 Pro modeline geçtim. Kademe kademe yükseltiyordum aslına bakarsak.

Piyasa çok durgun hocam satamaman çok normal. Umarım en kısa sürede satabilirsin.

İfadeler: 845
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…